Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Nunspeet

In een vertrouwde omgeving jouw talenten ontdekken en vaardigheden leren? Dat kan bij dagbesteding Nunspeet. Lees meer over de verschillende vormen.

Neem contact op

Dagbesteding Nunspeet

Dagbesteding Nunspeet is er voor mensen die in (de omgeving van) Nunspeet wonen en een fijne dagbesteding wensen. Bij de verschillende soorten en locaties dagbesteding in Nunspeet staat jouw ontwikkeling én plezier hebben centraal. Je kunt er doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Je kunt jouw talenten ontdekken en vaardigheden ontwikkelen. We sluiten de activiteiten bij dagbesteding Nunspeet dan ook aan op jouw niveau en tempo.

Dagbesteding bij Philadelphia

Er zijn vijf dagbestedingslocaties in Nunspeet: Inloop de Voord, De Inloop Seewende, Naaiatelier de Vlinder, Atelier de Kokon en de Herberg. Bij die locaties kan je allerlei verschillende activiteiten doen. Daardoor is er een ruime keuze en is er altijd een locatie die bij jou past.

De activiteiten die je kunt doen, zijn uiteenlopend. Je kunt er werken in de horeca, in de winkel van het naaiatelier of in het naaiatelier zelf. Daar worden allerlei creatieve activiteiten gedaan, zoals verven, keramieken en timmeren. Vind je het leuker om te tuinieren of te koken? Ook dat kan je doen bij dagbesteding Nunspeet. Jouw activiteiten worden altijd op jou afgestemd en je wordt hierin begeleid.

Dagbesteding van Philadelphia in Nunspeet

Bij Philadelphia stellen we jouw ontwikkeling en vaardigheden centraal. Zoals gezegd doen we dat ook bij de activiteiten van dagbesteding Nunspeet. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, moeten we je natuurlijk eerst beter leren kennen. Dat doen we door, voordat de dagbesteding start, met jou en jouw familie hierover in gesprek te gaan.

Ben je benieuwd geworden naar wat dagbesteding Nunspeet voor jou kan betekenen of heb je andere vragen over de dagbesteding van Philadelphia? Neem dan contact op met ons cliëntbureau. Zij kunnen je hier alles over vertellen.