Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hierden

DB VV Hierden

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Moeilijk verstaanbaar gedrag, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk, Restaurant

Woonvorm

Gemeenschappelijke ruimte

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Dagbesteding v.v. Hierden is een dagbestedingslocatie bij de voetbalvereniging van Hierden. Hier werken mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB).

Dagbesteding bij v.v. Hierden
Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk mee kan draaien in de samenleving. Dit doen we in samenwerking met onze omgeving. Zo bieden we dagbesteding aan in de sportaccommodatie van voetbalvereniging v.v. Hierden. Hier zijn we vaak creatief bezig. We maken leuke dingen. Denk aan kerststukjes en paasattenties. Deze verkopen we. Bijvoorbeeld aan de leden van v.v. Hierden.

Koken en schoonmaken
Naast onze creatieve bezigheden staan we ook vaak in de grote keuken van de sportaccommodatie. Hier maken we elke maand verse soep voor Het Onderonsje. Dit is een groep ouderen die dagbesteding krijgt in Hierden. Ook verzorgen we buffetten voor verschillende evenementen. Zoals het voetbaltoernooi van Philadelphia. En we helpen v.v. Hierden door de ruimtes in en om de sportaccommodatie schoon te houden.

Adres
Dorpshuisweg 9A
3849 BL Hierden

Samenwerking GA! Harderwijk

Philadelphia heeft een samenwerking met GA! Harderwijk. Deze organisatie wil iedereen in de omgeving van Harderwijk inspireren op het gebied van sport, cultuur en beweging. Met de sportmaterialen die we via GA! Harderwijk kregen, zorgen we iedere dag voor een beweegmoment.

"We houden hier van dagelijks bewegen!"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons