Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Vierhouten

Tuinkas de Stek

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Moeilijk verstaanbaar gedrag, Verstandelijke beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Dierenverblijf

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Tuinkas de Stek is een werk- en dagbestedingslocatie in Vierhouten. Hier komen mensen met een verstandelijke beperking (VB), een lichte verstandelijke beperking (LVB) of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). We zijn een groep met diverse mensen.

Dagbesteding Tuinkas de Stek in Vierhouten

Bij Tuinkas de Stek kun je veel verschillende dingen doen: bomen snoeien, het gras maaien, de planten verzorgen, producten van hout maken en hout kloven. Hou je van een vaste plek? Dan werk je in de kwekerij. Wil je liever op verschillende plaatsen werken? Dan werk je in de onderhoudsploeg. Je werkt natuurlijk niet alleen.

Adres
Nunspeterweg 88
8076 PD Vierhouten

Welkom

Bij Tuingroep de Stek ontmoet je andere deelnemers. Je leert goed samen te werken. Je krijgt ook best veel verantwoordelijkheid. En natuurlijk leer je nieuwe vaardigheden. Er komen ook leerlingen van het speciaal onderwijs bij ons. Nieuwsgierig geworden? Op onze website tuingroep-destek.nl staan diverse foto's. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur. Je bent van harte welkom!

"Hier kun je ontdekken wat je leuk werk vindt en waar je goed in bent"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons