Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Tuinkas de Stek

Tuinkas de Stek

Tuinkas de Stek is een werk- en dagbestedingslocatie in Vierhouten. Hier komen mensen met een verstandelijke beperking (VB), een lichte verstandelijke beperking (LVB) of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). We zijn een groep met diverse mensen.

Dagbesteding Tuinkas de Stek in Vierhouten

Bij Tuinkas de Stek kun je veel verschillende dingen doen: bomen snoeien, het gras maaien, de planten verzorgen, producten van hout maken en hout kloven. Hou je van een vaste plek? Dan werk je in de kwekerij. Wil je liever op verschillende plaatsen werken? Dan werk je in de onderhoudsploeg. Je werkt natuurlijk niet alleen.

Bij Tuingroep de Stek ontmoet je andere deelnemers. Je leert goed samen te werken. Je krijgt ook best veel verantwoordelijkheid. En natuurlijk leer je nieuwe vaardigheden. Er komen ook leerlingen van het speciaal onderwijs bij ons. Zij kijken hier wat ze leuk werk vinden en waar ze goed in zijn. Nieuwsgierig geworden? Op onze website staan diverse foto's.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur. Je bent van harte welkom!

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina