Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagcentrum Nunspeterweg

Dagcentrum Nunspeterweg

Dagcentrum Nunspeterweg is een werk- en dagbestedingslocatie in Vierhouten. Bij Dagcentrum Nunspeterweg gaan mensen naar de dagbesteding met een ernstig meervoudige beperking (EMB).

Dagbesteding Dagcentrum Nunspeterweg

Er zijn veertien groepen met verschillende activiteiten. Elke groep heeft een eigen kernactiviteit en specialisme. Er zijn begeleiders voor elke groep. Ze vinden het belangrijk dat iedereen prettig in zijn lichaam zit. Dat is een nodig om jezelf te kunnen ontwikkelen. Net als beweging en lichaamsbeleving belangrijk zijn voor je ontwikkeling.

Shantala en VIB

Op Dagcentrum Nunspeterweg krijg je bijzondere aandacht. Shantala speelt bijvoorbeeld een grote rol. Shantala is een speciale vorm van aanraking die steeds op dezelfde manier gebeurt, met hetzelfde ritme en herhaling. Het voelt heel veilig. Ook werken we met Video Interactiebegeleiding (VIB) en speelt de theorie van Timmers-Huijgens een grote rol.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina