Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Herberg

Herberg

De Herberg is een dagbestedingslocatie in Nunspeet. Bij ons werken mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Dagbesteding De Herberg

Bij De Herberg kun je jezelf zijn, je eigen talenten inzetten en je kwaliteiten bewaken. We doen allerlei activiteiten. Creatief, zoals schilderen, breien, borduren, bloem schikken, kookactiviteiten en tuinieren. Maar ook werken wij hier met productiewerk. Er staat iedere dag een enthousiast team klaar om er een leuke dag van te maken!

Een rustige plek

De Herberg is een geschikte plek als je het lastig vindt om met veel prikkels om te gaan en graag in een rustige omgeving bent. Jong en oud zijn welkom! Belangrijk is het samen zijn, leren van elkaar, rekening houden met elkaar, er te zijn en je veilig voelen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina