Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Nunspeet

Herberg

Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking, Jeugd en gezin, Ouderen, Lichte verstandelijke beperking, Moeilijk verstaanbaar gedrag, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Werk en dagbesteding

Woonvorm

Gemeenschappelijke ruimte

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Herberg is een dagbestedingslocatie in Nunspeet. Bij ons werken mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Dagbesteding De Herberg

Bij De Herberg kun je jezelf zijn, je eigen talenten inzetten en je kwaliteiten bewaken. We doen allerlei activiteiten. Creatief, zoals schilderen, breien, borduren, bloem schikken, kookactiviteiten en tuinieren. Maar ook werken wij hier met productiewerk. Er staat iedere dag een enthousiast team klaar om er een leuke dag van te maken!

Adres
Dr. Schutlaan 2
8071 AS Nunspeet

Een rustige plek

De Herberg is een geschikte plek als je het lastig vindt om met veel prikkels om te gaan en graag in een rustige omgeving bent. Belangrijk is het samen zijn, leren van elkaar, rekening houden met elkaar, er te zijn en je veilig voelen.

"Jong en oud zijn welkom!"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons