Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Apeldoorn

Bij dagbesteding in Apeldoorn ontdek je jouw talenten. Er is altijd een vorm van dagbesteding bij Philadelphia die bij jou past.

Neem contact op

Dagbesteding Apeldoorn

Bij de dagbesteding in Apeldoorn van Philadelphia krijg je de mogelijkheid om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Dat gaat geheel op jouw tempo en aangepast aan jouw niveau. Je doet activiteiten en zult ontdekken wat jij leuk vindt om te doen en waar jij goed in bent. We hebben bij Philadelphia meerdere vormen van dagbesteding in Apeldoorn. We zullen deze samen bespreken, waarna jij kiest welke jou de leukste lijkt.

Dagbesteding bij Philadelphia

Dagbesteding in Apeldoorn wordt op zes locaties gegeven. Elke locatie is anders en biedt andere activiteiten aan. Er is een restaurant, een productiebedrijf en een jobcoach en er zijn kleinschalige locaties voor verschillende activiteiten.

De Eetkamer is het restaurant en is in hartje Apeldoorn gevestigd. Daar kan je leren om in de bediening of in de keuken van een restaurant te werken. Je leert er hoe je een goede werkgever kan zijn en kan werken aan persoonlijke doelen. Trion is het productiebedrijf waar je kan meelopen in de binnen-, buiten- en klussendienst. Tot slot kan je ook bij de locaties de Huuskamer, Gentiaan en Zonnetuinen verschillende activiteiten doen. Lijkt het jou leuk om op een van deze locaties te werken? Bij dagbesteding in Apeldoorn kunnen we jouw hulp altijd goed gebruiken!

Dagbesteding van Philadelphia in Apeldoorn

Bij deze dienstverlening van Philadelphia vormen jouw talenten en ontwikkeling de basis. Om te bepalen wat voor dagbesteding het beste bij jou past, zullen we daarom met jou en jouw familie daarover praten. Lijkt dagbesteding in Apeldoorn jou leuk? We kijken graag met je mee naar wat we voor jou kunnen betekenen. Neem daarvoor contact op met ons cliëntbureau.