Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Apeldoorn

De Eetkamer

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding, Leerwerk traject

Faciliteiten

Rolstoeltoegankelijk, Restaurant

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Eetkamer is een lunchroom waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (leren) werken. De lunchroom ligt in het gezellige centrum van Apeldoorn.

Leren en werken bij De Eetkamer

We leiden je op om zo volwaardig mogelijk mee te kunnen draaien in de maatschappij. Een team van ervaren en deskundige begeleiders ondersteunt je daarbij. Wij vinden gelijkwaardigheid hierin erg belangrijk: de begeleider staat naast jou en biedt, waar nodig, een helpende hand.

We helpen je om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Bij De Eetkamer kun je aan de slag in de horeca. Zo leer je de gasten hartelijk ontvangen in de lunchroom of bereid je een heerlijke lunch voor hen in de keuken.

Aan de slag

Je begint bij ons met een intakegesprek. Samen met jou kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden. Bij De Eetkamer leer je zo veel mogelijk door praktijkervaring op te doen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je meewerkt in de keuken, of dat je ervaring opdoet in de bediening. Je leert ook wat het inhoudt om een goede werknemer te zijn, hoe je omgaat met collega's, je werkgever en natuurlijk met gasten. Daarnaast is er ook ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen en je sociale vaardigheden.

Wij vinden zelfstandigheid en ontwikkeling erg belangrijk. Daarom bieden wij jou een creatieve omgeving met zoveel mogelijk leermogelijkheden. We trainen je op het gebied van service, eten, telen van groenten en het opmaken van borden. Wil je je hiernaast nog verder ontwikkelen en een branche erkend certificaat behalen? Wellicht is het leerwerktraject iets voor jou.

Adres
Stationsdwarsstraat 2
7311 NW Apeldoorn

Toekomstperspectief

Je bent welkom bij De Eetkamer zo lang je hier kunt blijven leren. Als je er klaar voor bent om naar een andere werkplek te gaan, kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld op zoek naar een betaalde baan, vrijwilligerswerk of een andere leerwerkplek.

"Wij ondersteunen je in het volwaardig meedraaien in de maatschappij"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons