De Eetkamer is een werk- en dagbestedingslocatie in hartje Apeldoorn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Werken bij de Eetkamer

Bij de Eetkamer leer je zo veel mogelijk door praktijkervaringen op te doen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je meewerkt in de keuken of dat je ervaring opdoet in de bediening. Je leert ook wat het inhoudt om een goede werknemer te zijn, hoe je omgaat met collega's, je werkgever en natuurlijk met gasten.

Daarnaast is er ook ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen en je sociale vaardigheden. Samen met jou kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden. We bieden jou een creatieve omgeving met diverse leermogelijkheden.

Leerwerktraject

Op deze locatie is ook een leerwerktraject (LWT), waar je opgeleid kunt worden voor een branche- erkend certificaat. Je kunt kiezen voor de leerlijn keukenassistent of bedieningsassistent.

 

Door onze samenwerking met de gemeente Apeldoorn zijn er ook interessante ontwikkelingsmogelijkheden buiten de Eetkamer van Philadelphia.

De Eetkamer

Werk en dagbesteding, Leerwerktraject
Stationsdwarsstraat 2
7311 NW APELDOORN
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Een leerwerktraject geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te wennen aan het werkende leven. Je doet werknemersvaardigheden op en leert tegelijkertijd een specifiek vak. Het traject wordt afgesloten met een branche-erkend certificaat.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.