Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

PHLOW

PHLOW

PHLOW Ketelboetershoek is een werk- en dagbestedingslocatie in Apeldoorn voor mensen met een lichtverstandelijk beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).

Dagbesteding in Apeldoorn

Wil jij jouw talenten ontdekken en verder ontwikkelen? Dat kan bij PHLOW Ketelboetershoek in Apeldoorn! Wij denken we in mogelijkheden. Niet in beperkingen. Je kunt bij ons kiezen voor verschillende vormen van dagbesteding. Bijvoorbeeld:

- Productiewerkzaamheden. Denk aan het in elkaar zetten van producten en magazijnwerk.

- Werken in transport of vervoer. Bijvoorbeeld als chauffeur of als bijrijder.

- Werken in de keuken of kantine.

- Receptiewerk en andere administratieve werkzaamheden.

- Werken bij de facilitaire dienst. Bijvoorbeeld door schoon te maken.

Leerwerktrajecten en jobcoaching

Bij PHLOW Ketelboetershoek bieden we niet alleen dagbesteding aan. Je kunt bij ons ook leerwerktrajecten en trainingen volgen. Daarnaast kunnen we je helpen bij het vinden en behouden van werk. Dit doen we door middel van jobcoaching. Zo geven we nog meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zichzelf verder te ontwikkelen.

Ligging PHLOW Ketelboetershoek

Ons pand ligt dicht bij het centrum van Apeldoorn en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn winkels en een parkje in de buurt. Ook is er genoeg parkeergelegenheid. In ons pand hebben we een gemeenschappelijke ruimte en een restaurant. Zit je in een rolstoel? Ons pand is rolstoeltoegankelijk en heeft een lift.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina