Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Apeldoorn

Phood & Phlavour

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, NAH

Locatietype

Werk en dagbesteding, Leerwerk traject, TalentWerkt

Faciliteiten

Lift, Restaurant

Woonvorm

Gedeeld sanitair

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor deze locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Phood is het bedrijfsrestaurant in het regionale zorgkantoor van Philadelphia. Het zorgkantoor is gevestigd in een pand aan de Deventerstraat, dat we delen met de Woonmensen. Het bedrijfsrestaurant is toegankelijk voor beide organisaties.

Werken bij Phood is heel veelzijdig. We zorgen dat het kantoorpersoneel tijdens de lunchpauze voldoende keuze heeft uit vers belegde broodjes, soepen of andere lunchgerechten. Daarnaast beheren we een koffiecorner waar mensen gratis een kopje koffie/thee kunnen halen, maar bijvoorbeeld ook een verse smoothie of huisgemaakte koek kunnen kopen. Binnen het regiokantoor zijn ook diverse vergaderruimtes; vanuit Phood zorgen wij dat de mensen in de vergadering of training ook koffie/thee of een lunch krijgen.

We hebben bij Phood dus veel verschillende werkzaamheden: het maken van broodjes, soepen, smoothies, het bakken van koekjes, en andere lekkernijen, mensen ontvangen in het restaurant, het bedienen van de kassa, koffie en thee klaar zetten voor de vergaderingen en zorgen dat de vergaderruimtes netjes zijn. Het voordeel van locatie Phood is dat alles vooraf gepland wordt. We hebben in de ochtend al duidelijk wat er op de dag moet gebeuren. Dit zorgt voor veel structuur en duidelijkheid.

Adres
Deventerstraat 54
7321 CA Apeldoorn

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons