Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Apeldoorn

Phood

Locatietype

Werk en dagbesteding, Leerwerk traject, TalentWerkt

Faciliteiten

Lift, Restaurant

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Phood is een bedrijfsrestaurant, inpandig bij verschillende afdelingen van Philadelphia en woningcorporatie De Woonmensen in Apeldoorn, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (leren) werken. Het restaurant verzorgt voornamelijk de lunches en is verantwoordelijk voor de catering van de vergaderzalen. Phood is gekoppeld aan De Eetkamer in Apeldoorn.

Samen met jou kijken we welke werkplek het beste bij je past. Je hoeft vooraf geen horeca ervaring te hebben; bij ons mag je alles leren. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral contact met ons op!

Werken en leren bij PHOOD

Phood is een plek waar ontwikkeling centraal staat. Een plek voor beginners en ontdekkers als voor horecakaffers. Iedereen krijgt hier de kans om zijn/haar talenten te ontdekken of te ontwikkelen. Er wordt er aandacht besteed aan werknemersvaardigheden. Heb je de basis onder de knie en wil je meer uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te stromen binnen deze locatie.
Gaat het werken in de horeca je al goed af, maar is de stap naar regulier of beschut werk (nog) te groot? Ook dan ben je welkom bij Phood. We kijken samen welke vaardigheden je kunt verbeteren. En we trainen je om zo zelfstandig mogelijk aan de slag te gaan. Zo helpen wij jou om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen.

Adres
Deventerstraat 54
7321 CA Apeldoorn

Aan de slag en toekomstperspectief

Je begint bij ons met een intakegesprek. Samen kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden. Bij Phood leer je zo veel mogelijk door praktijkervaring op te doen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je direct meewerkt in de keuken of achter het buffet. Je leert ook wat het inhoudt om een goede werknemer te zijn, hoe je omgaat met collega's, je werkgever en natuurlijk met gasten. Een team van ervaren en deskundige begeleiders ondersteunt je daarbij. Wij vinden gelijkwaardigheid hierin erg belangrijk: de begeleider staat naast de medewerker en biedt, waar nodig, een helpende hand.

Je bent bij Phood welkom zolang je bij ons kunt en wilt blijven leren. Als je er klaar voor bent om naar een andere werkplek te gaan, kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld doorstromen naar De Eetkamer, maar ook op zoek naar een betaalde baan, vrijwilligerswerk of een andere leerwerkplek.

"Er is ook ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen en je sociale vaardigheden"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons