Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Almere

Jouw ontwikkeling en talenten staan centraal. Bekijk hier de verschillende vormen van dagbesteding in almere van Philadelphia.

Neem contact op

Dagbesteding Almere

Woon je in Almere en ben je op zoek naar een fijne en vertrouwde dagbesteding? Dan is dagbesteding Almere van Philadelphia echt iets voor jou. Hier kan je activiteiten doen die jij leuk vindt en waar je goed in bent. Het is een plek waar jij je talenten in kunt zetten. De activiteiten doe je op jouw niveau en tempo. Je kunt ook andere activiteiten uitproberen, waarmee je het aanleren van nieuwe vaardigheden stimuleert. Bij dagbesteding Almere vinden we het belangrijk dat je een fijne dag hebt. We maken plezier en hebben het gezellig met elkaar.

Philadelphia heeft één locatie voor dagbesteding in Almere. De regio biedt daarnaast nog meer mogelijkheden. Zo zijn er vier dagbestedingslocaties in Huizen en twee locaties in Hilversum. Je hebt daardoor keuze in welke dagbestedingslocatie het beste op jou aansluit

Dagbesteding bij Philadelphia

Om nog beter op jouw wensen en behoeften aan te sluiten, bieden we een ruim aanbod aan activiteiten. Bij al deze activiteiten komt jouw hulp en gezelligheid goed van pas. Ben je erg gastvrij? Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om gastvrouw- of heer te zijn of te helpen in een restaurant. Als je liever in het groen werkt, is het helpen bij het tuinonderhoud beter voor jou weggelegd. Ben je erg behulpzaam? Dan kan je helpen bij de was- en strijkservice of in het kantoor. Je maakt daar bijvoorbeeld de post klaar of print documenten. Tot slot kun je bij dagbesteding Almere creatieve activiteiten doen en zijn er activiteiten gericht op beleving.

Dagbesteding van Philadelphia in Almere

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jouw talenten centraal staan in jouw dagbesteding. Zo kom je goed tot je recht en kan jij je blijven ontwikkelen. Om daar zo goed mogelijk op aan te kunnen sluiten, staan we in nauw overleg met jou en jouw familie. Wil je meer weten over dagbesteding Almere? Je kunt met al jouw vragen bij ons cliëntbureau terecht. Neem gerust contact met hen op.