Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Zevenaar

Droom jij van zelfstandig wonen, met begeleiding? Dat kan op een woonlocatie van Philadelphia in Zevenaar. Lees snel verder!

Contact

Begeleid wonen Zevenaar

Ben jij op zoek naar een plek om op jezelf te wonen? Dan is een woonlocatie van Philadelphia in Zevenaar misschien iets voor jou. Je woont zelfstandig, maar krijgt wel ondersteuning als je dat nodig hebt.

Je hebt je eigen appartement. Met een eigen woonkamer, badkamer en slaapkamer. Het is jouw eigen plek die je mag inrichten zoals jij wilt. Overdag ga je naar werk of dagbesteding. 's Avonds kun je je terugtrekken op je eigen kamer, maar je kunt ook een spelletje doen in de gezamenlijke woonkamer. Je kunt daar ook samen koken en eten.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Het voordeel van begeleid wonen is dat je ondersteuning krijgt bij de dingen die je moeilijk vindt. Of die je nog wilt leren. Zoals het huishouden of hoe je met geld omgaat. Misschien wil je wel leren hoe je helemaal zelfstandig kunt wonen. De begeleiding helpt je daarbij. De begeleiding helpt je ook met het vinden van een leuke werkplek of dagbesteding die bij jou past. Samen met je begeleider bedenk je doelen die je wilt bereiken. Daar werk je aan. Je leert eigen keuzes te maken en dingen uit te proberen. Zo ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Op deze pagina lees je wat je van onze begeleiding mag verwachten.

Beschermd wonen Zevenaar

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt. Daarom organiseren we leuke activiteiten op de woonlocaties. Met de feestdagen of gewoon zomaar. We maken het gezellig. In je vrije tijd kun je naar het centrum van Zevenaar wandelen. Of je bent lekker bezig met je hobby. Net wat jij wilt.