Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Westervoort

Ons Thuus

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Ons Thuus in Westervoort is een woonlocatie voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking (LVB/VB). De bewoners zijn tussen de 20 en 60 jaar.

Wonen bij Ons Thuus


De 16 ruime appartementen bestaan uit een woon-, slaap-, badkamer en een keukenblok. De appartementen zijn gelijkvloers en verdeeld over twee verdiepingen. Deze verdiepingen zijn te bereiken met de trap of een lift. In het pand zijn twee algemene ruimtes waar je gezamenlijk kunt koken en eten. Of je kunt hier je warme eten ophalen om op je appartement op te eten. De algemene ruimtes zijn er ook om elkaar te ontmoeten, spelletjes te spelen en tv te kijken. Verder is er een kantoorruimte met slaapkamer en badkamer voor de slaapdienst. In de tuin rondom het gebouw zijn terrassen waar je heerlijk kunt zitten.

Begeleiding en DigiContact


De begeleiding is aanwezig in de avond, nacht (slaapdienst) en ochtend. Op woensdag en vrijdag is de begeleiding er ook overdag. De begeleiding richt zich op signalering, ondersteuning en samenwerking. De samenwerking heeft als doel om jouw competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen. Aan de hand van ontwikkelafspraken formuleren we doelen. Daar werken we gericht aan. Natuurlijk stemmen we de ondersteuning af op jouw persoonlijke situatie. Voor individuele begeleiding komen we naar jouw appartement. Met DigiContact kun je dag en nacht een professionele begeleider bereiken. Daarover maken we heldere, individuele afspraken met jou. In de weekenden proberen we leuke activiteiten aan te bieden zoals een filmavond, karaoke, of bij mooi weer een BBQ.

Adres
Mosterhof 19
6931 AG Westervoort

Ligging

Ons Thuus ligt in de wijk Mosterdhof in het hart van Westervoort. Iedereen doen actief mee in de buurt. Het winkelcentrum en het station zijn vlakbij. 

"Ons Thuus is een echt thuis"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons