Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Sam-Sam

Sam-Sam

Sam-Sam is een woonlocatie in Zevenaar. Bij Sam-Sam wonen jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Sommige van ons hebben autisme of een lichamelijke beperking. De begeleiding weet precies wat we nodig hebben.

Wonen bij Sam-Sam

Bij Sam-Sam wonen vijftien mensen. Iedereen heeft een eigen appartement. Daar heb je alles wat je nodig hebt. Een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. Er zijn ook twee gezellige gemeenschappelijke woonkamers. Hier kan je andere bewoners ontmoeten. Lekker kletsen. Of een spelletje spelen en televisie kijken. Hier koken en eten we ook samen.

Overdag is iedereen naar het werk of de dagbesteding. Dan is het rustig in ons huis. ’s Avonds ontmoeten we elkaar weer in de gemeenschappelijke woonkamer. Drinken we wat. En vertellen over onze dag.

Ligging

We wonen in Zevenaar op loopafstand van het centrum.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina