Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Arnhemseweg

Arnhemseweg

Arnhemseweg is een woonlocatie in Zevenaar. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Arnhemseweg

Op deze locatie kunnen 17 cliënten wonen. Ieder in een eigen appartement met een eigen woonkamer/keukentje/slaapkamer en badkamer. Er is een centrale ingang. Via een interne trap kom je in de binnentuin. Er is een gezamenlijke ruimte die gebruikt wordt als steunpunt en ontmoetingsplek. Hier kun je bijvoorbeeld samen koffie drinken, trainingen krijgen, samen koken en eten.

De locatie ligt mooi centraal in het centrum van Zevenaar. Op deze locatie woon je gedeeltelijk zelfstandig, iedereen heeft eigen doelen waar hij of zij aan werkt. Bij deze locatie kun je ook trainen om in de toekomst zelfstandig te gaan wonen. Overdag gaat iedereen naar het werk of een andere vorm van dagbesteding. In het weekend ondernemen we met elkaar activiteiten en soms gaan we er op uit in de omgeving.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina