Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De nieuwe visie in de praktijk

Jij leeft je eigen leven. Je kiest in principe zelf. Wij ondersteunen en stimuleren je daarbij. We dagen je uit om in je eigen tempo stap voor stap verder te komen. En we geven het niet gauw op. Dat is soms niet makkelijk voor de mensen om jou heen. Maar we doen het in overleg met elkaar. Want samen zetten we ons in voor jou zodat je kan leven zoals jij dat wil.

We gebruiken technologie om jouw leven makkelijker en leuker te maken. Denk aan robot Phi, die jou helpt bij je dagelijkse dingen. Of een app die laat zien wat jij op die dag moet gaan doen.

Ook muziek vinden we belangrijk. Je luistert naar muziek met je oren. En je voelt het in je hart. Of in je buik. In mooie en moeilijke momenten is er altijd muziek. Voor iedereen. Bijvoorbeeld als je (even) geen woorden hebt voor wat je voelt. Dat maakt muziek zo bijzonder. Wij geloven in de kracht van muziek en daarom zetten we het in bij de zorg en ondersteuning.