Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Leusden

Dagbesteding Leusden sluit aan op jouw tempo en niveau. Je ontdekt jouw talenten, ontwikkelt vaardigheden en doet wat je leuk vindt.

Neem contact op

Dagbesteding Leusden

Woon je in Leusden en wil je graag een fijne dagbesteding die precies op jouw ontwikkeling aansluit? Dan zit je bij dagbesteding Leusden van Philadelphia goed. Jouw talenten en vaardigheden staan namelijk centraal bij het vormgeven van jouw dagbesteding in Leusden. Je kunt er doen wat je leuk vindt, nieuwe talenten ontdekken en vaardigheden ontwikkelen. Er is een ruime keuze aan activiteiten. Die worden in verschillende vormen op verschillende locaties geboden. Daardoor is er altijd een activiteit die op jou aansluit.

Dagbesteding bij Philadelphia

Philadelphia heeft twee dagbestedingslocaties in Leusden en nog een aantal locaties in de plaatsen om Leusden heen, zoals Amersfoort, Veenendaal en Putten. De locaties van dagbesteding Leusden zijn De Hoeve en Boerderij Groot Schutterhoef. De Hoeve is een locatie waar dagbesteding wordt geboden aan mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze kunnen er dagbestedingsactiviteiten doen, maar ook een leer/werktraject volgen. Bij Boerderij Groot Schutterhoef kunnen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), verstandelijke beperking (VB) of ernstig meervoudige beperking (EMB) allerlei leuke activiteiten doen. Het is een intensieve woonlocatie waar aan de bewoners ook dagbesteding wordt geboden. Je kunt er uiteenlopende activiteiten doen, zoals muziek luisteren, naar het bos gaan en snoezelen.

Dagbesteding van Philadelphia in Leusden

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jouw activiteiten en werkzaamheden worden afgestemd op jouw ontwikkeling en talenten. Daardoor sluit het aan op jouw tempo en niveau. Dat zorgt ervoor dat je plezier haalt uit de dagbesteding en op jouw tempo nieuwe vaardigheden ontwikkelt. Wil je meer informatie over de activiteiten, locaties en/of vormen van dagbesteding Leusden? Neem dan contact op met ons cliëntbureau. Ons cliëntbureau beantwoordt graag al jouw vragen.