Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Mijn Werk Online

Mijn Werk Online

Werk jij graag achter een computer? Dan is Mijn Werk Online iets voor jou. Voor deze digitale dagbesteding gebruiken we een online platform. Via dit platform werk je thuis of op je dagbestedingslocatie aan verschillende opdrachten. Je kunt foto’s bewerken of productfoto’s maken. Of producten en websites testen en beoordelen. Samen kijken we wat jij leuk vindt om te doen. En wat je graag wilt leren. Zo zorgen we ervoor dat jij werk doet dat echt bij jou past.

Wat kun je doen bij Mijn Werk Online?

Bij Mijn Werk Online kies je zelf welke opdrachten je doet. Dit kan op je eigen niveau en in je eigen tempo. Zo kun je bijvoorbeeld…

Websites testen

Als je op een website komt, is het fijn dat deze goed werkt. Bij Mijn Werk Online helpen we bedrijven en organisaties om hun websites beter te maken door de websites te testen.

Producten testen

Er zijn veel producten die helpen bij dagelijkse bezigheden. Denk aan virtualreality-brillen, digitale agenda’s of speciale koptelefoons. Bij Mijn Werk Online onderzoeken we hoe deze producten werken. En of een product handig is om te hebben.

Webshops vullen

Op veel locaties van Philadelphia worden eigen producten gemaakt. Deze worden verkocht via webshops. Mijn Werk Online helpt bij het vullen van deze webshops met beschrijvingen en productfoto’s.

Fotograferen en beelden bewerken

Via Mijn Werk Online kun je beelden maken voor social media. En productfoto’s bewerken voor de webshops.

Contentcreatie en meer…

We zijn ook bezig met nieuwe opdrachten. Zo hopen we dat je in de toekomst via Mijn Werk Online vlogs, blogs, podcasts en andere content kunt maken. Of dat je aan de slag kunt met het ondertitelen van video’s, administratieve werkzaamheden en het maken van illustraties.

Ben je benieuwd naar wat je nog meer kunt doen via Mijn Werk Online? Of wil je je aanmelden? Ga dan naar mijnwerk-online.nl

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina