Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Ede

Jezelf ontwikkelen terwijl je plezier maakt. Dat doe je bij dagbesteding Ede. Lees hier meer over de verschillende vormen van dagbesteding Ede.

Neem contact op

Dagbesteding Ede

Wil je graag vaardigheden aanleren en jouw talenten leren kennen op eigen tempo? Dat kan bij dagbesteding Ede. De dagbesteding wordt geboden op prettige, vertrouwde locaties in de plaatsen rondom Ede: Bennekom, Veenendaal en Doorwerth. Je kunt er doen wat bij jou past en ontdekken wat je leuk vindt om te doen. Het wordt op verschillende locaties en in meerdere vormen geboden. Omdat we het belangrijk vinden dat je een fijne werkdag hebt, onderzoeken we samen welke vorm en locatie het beste bij jou passen.

Dagbesteding bij Philadelphia

De dagbestedingslocaties liggen niet in Ede, maar in de plaatsen eromheen: een locatie in Bennekom, twee locaties in Veenendaal en twee locaties in Doorwerth. Het zijn leer/werk- en dagbestedingslocaties die er speciaal voor zijn ingericht en woonlocaties waar ook dagbesteding aan bewoners wordt gegeven. Er kunnen allerlei activiteiten gedaan worden. Er kan echt gewerkt worden, maar er wordt natuurlijk ook veel plezier gemaakt.

Het is mogelijk om te tuinieren, inpakwerkzaamheden te doen, huishoudelijke taken te doen, creatieve producten te maken en te verkopen en in de wasservice te werken. Je kunt er maaltijden voorbereiden, houtbewerken en gastheer of -vrouw zijn. Kortom, er is van alles te doen! Bij alle locaties van dagbesteding Ede kunnen ze jouw hulp en gezelligheid altijd goed gebruiken.

Dagbesteding van Philadelphia in Ede

Alle vormen van dagbesteding Ede worden vormgegeven op basis van jouw ontwikkeling en vaardigheden. Dat vinden wij erg belangrijk. Om het beste op jou aan te kunnen sluiten, gaan we van tevoren met jou en jouw familie hierover in gesprek. Ben je erg nieuwsgierig en/of enthousiast geworden over dagbesteding Ede? Neem dan contact met ons op. Ons cliëntbureau beantwoordt graag al jouw vragen voor je.