Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Brummen

Bij dagbesteding Brummen staat leven, leren en werken centraal. De verschillende vormen van deze dienstverlening ontdek je hier.

Neem contact op

Dagbesteding Brummen

Een veilige en vertrouwde omgeving waar je jouw talenten ontdekt en nieuwe vaardigheden leert. Dat is dagbesteding Brummen. Op de twee locaties van dagbesteding in Brummen bieden we jou dit vanuit rust, structuur en regelmaat. Je volgt jouw eigen tempo en doet wat jij leuk vindt om te doen. We vinden het namelijk belangrijk dat je een fijne werkdag hebt en iets doet wat bij jou past. Zo kan jij ontdekken waar jij goed in bent. Wat je precies gaat doen en op welke locatie de dagbesteding in Brummen plaatsvindt, zullen we samen bespreken.

Dagbesteding bij Philadelphia

De eerste dagbestedingslocatie van Philadelphia in Brummen is Rhienderen Werkt!. Dit is vooral een dagbesteding voor ouderen of voor mensen met een matige verstandelijke beperking. Je kunt er verschillende leerwerktrajecten volgen, waardoor er altijd wel iets is wat jij leuk vindt om te doen. Je kunt op de boerderij werken, werken in de facilitaire dienst, werken in de groenvoorziening of industrieel werk doen. Je zult er geen werkdruk ervaren, maar doet er wel werkervaring op. Tegelijkertijd kun je verschillende (werknemers)vaardigheden leren en kwaliteit leren leveren. Je krijgt theorielessen die op jou zijn aangepast en sluit het leerwerktraject af met een examen. Misschien kun je dan wel doorstromen naar betaald werk!

Grasland is de tweede locatie waar dagbesteding in Brummen wordt gegeven. Dit is een woonlocatie voor 48 mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). In het werkgebouw van deze locatie biedt Philadelphia dagbesteding. Het is kleinschalige dagbesteding die we geheel op jouw behoeften en wensen aanpassen.

Dagbesteding van Philadelphia in Brummen

De basis van jouw dagbesteding in Brummen wordt gevormd door jouw talenten en ontwikkeling. We gaan met jou en jouw familie daarover in gesprek, om vervolgens te komen tot wat het beste bij jou aansluit. Op deze manier kan jij doen wat jij leuk vindt, structuur in jouw dag aanbrengen en mogelijk zelfs een vak leren! Ben je nieuwsgierig geworden naar wat dagbesteding in Brummen voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met ons cliëntbureau.