Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Boerderij de Broake

Boerderij de Broake

Boerderij De Broake is een werk- en dagbestedingslocatie aan de rand van Brummen. De boerderij heeft stallen, een weiland, een kas en een kantine. Ook is er een mooie bloementuin aanwezig. De begeleiding helpt je zoveel mogelijk en jij geeft aan wat je wilt leren. Uiteraard maken we afspraken om te zorgen voor een goede planning.

Werk en dagbesteding bij Boerderij De Broake

Op de boerderij begint de ochtend met het voeren en verzorgen van de dieren en het uitmesten van de stallen en weilanden. Daarna onderhouden we het terrein rondom de boerderij. Naast de klussen op de boerderij gaat er ook een groep buiten de deur klusjes doen bij verschillende opdrachtgevers zoals pannenkoekenboerderijen, woningen van Philadelphia of bij particulieren. We vinden het belangrijk dat je tijdens het werken vaardigheden kunt verbeteren en nieuwe dingen leert.

Ritjes met de huifkar

Op de boerderij zijn twee paarden. Elke week maken de vrijwilligers van de boerderij huifkarritjes en huif-bedritten met verschillende groepen mensen.

Deze locatie is onderdeel van Rhienderen Werkt. Een samenwerking tussen verschillende locaties van Philadelphia in Brummen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina