Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Brummen

Boerderij de Broake

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk, Dierenverblijf

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Boerderij De Broake is een werk- en dagbestedingslocatie aan de rand van Brummen. De boerderij heeft stallen, een weiland, een kas en een kantine. Ook is er een mooie bloementuin aanwezig. De begeleiding helpt je zoveel mogelijk en jij geeft aan wat je wilt leren. Uiteraard maken we afspraken om te zorgen voor een goede planning.

Werk en dagbesteding bij Boerderij De Broake

Op de boerderij begint de ochtend met het voeren en verzorgen van de dieren en het uitmesten van de stallen en weilanden. Daarna onderhouden we het terrein rondom de boerderij. Naast de klussen op de boerderij gaat er ook een groep buiten de deur klusjes doen bij verschillende opdrachtgevers zoals pannenkoekenboerderijen, woningen van Philadelphia of bij particulieren. We vinden het belangrijk dat je tijdens het werken vaardigheden kunt verbeteren en nieuwe dingen leert.

Adres
Radeland 18
6971 LV Brummen

Ritjes met de huifkar

Op de boerderij zijn twee paarden. Elke week maken de vrijwilligers van de boerderij huifkarritjes en huif-bedritten met verschillende groepen mensen.

Deze locatie is onderdeel van Rhienderen Werkt. Een samenwerking tussen verschillende locaties van Philadelphia in Brummen.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons