Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Brummen

Rhienderen Werkt

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Moeilijk verstaanbaar gedrag, Verstandelijke beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Werk en dagbesteding

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Rhienderen Werkt! is een werk- en dagbestedingslocatie in Brummen. Hier staat beleven, leren en werken centraal. De gebruikers van Rhienderen Werkt! zijn vooral mensen met een matige verstandelijke beperking (MVB) en ouderen.

Dagbesteding bij Rhienderen Werkt!

Vanuit een veilige plek kun je hier in je eigen tempo werken. Belangrijk is dat je een fijne werkdag hebt. En dat je doet wat bij jou past en wat je leuk vindt om te doen.

Leren bij Rhienderen Werkt!

Ook kun je bij Rhienderen Werkt! leerwerktrajecten volgen. Bijvoorbeeld in de groenvoorziening of facilitair/schoonmaak. Je doet dan werkervaring op door mee te werken in de praktijk. Daarnaast krijg je theorielessen. Bijvoorbeeld over sociale vaardigheden en werknemersvaardigheden. Als je niet goed kunt lezen of schrijven, zorgen we dat de lesstof passend is voor jou. Het leerwerktraject sluit je af met een examen. Daarna krijg je een erkend certificaat. Dit helpt je om verder door te stromen naar misschien wel betaald werk.

Vervoer

We zijn bereikbaar met openbaar vervoer. Wij stimuleren zelfstandig reizen! Daarnaast organiseren wij ons eigen vervoer als je een vervoersindicatie hebt.

Adres
Radeland 3
6971 LV Brummen

Werken bij Rhienderen Werkt!

Je kunt bij ons verschillende werkzaamheden doen. Bijvoorbeeld industrieel werk, werken in de groenvoorziening of op de boerderij. Je ervaart geen werkdruk, maar je leert wel kwaliteit te leveren. Daarnaast doen we ook werk bij opdrachtgevers. Zoals de tuinen onderhouden bij bedrijven. Hier is altijd begeleiding bij aanwezig.

Wil je doorgroeien naar een beschutte werkplek of betaald werk? Onze jobcoach kijkt dan samen met jou naar de mogelijkheden en begeleidt je in dit traject.

"Wij bieden je vanuit rust, structuur en regelmaat een passende vorm van belevingsgerichte dagbesteding"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons