Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Doesburg

WEC Doesburg

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie, NAH

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk, Dierenverblijf, Activiteitencentrum

Woonvorm

Gemeenschappelijke ruimte, Gedeeld sanitair

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

WEC Doesburg is een werk- en dagbestedingslocatie in Doesburg. Hier werken mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), een verstandelijke beperking (VB) of met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Zoek je afwisseling in je werk, wil je blijven leren en creatief bezig zijn? Dan ben je bij het WEC in Doesburg op de goede plek.

We bieden elk individu een veilige werkomgeving. Je kunt industrieel werk doen, werken in een wasserij, in de multimedia en of creatief bezig zijn.

We werken samen aan jouw ontwikkeling. Om hier goed mee bezig te zijn, is het soms nodig om daarnaast juist de ontspanning te zoeken. Daarom biedt het WEC verschillende keuzemogelijkheden voor ontspannende activiteiten. Door deze balans tussen werk, leren en ontspanning zien we juist een betere groei.

Arbeidsmatig

Op de arbeidsmatige groepen ga je aan de slag met licht productiewerk, assemblage en sorteerwerk. Binnen de productieafdeling monteren we onderdelen tot een eindproduct, sorteren en bundelen we producten, worden stickers geplakt en zakjes gevuld. We hebben een magazijn met heftruck. Daar vind je producten als montageonderdelen voor zonnepanelen en onderdelen voor luchtafvoersystemen. We herstickeren parfumflesjes, pakken kleurboeken in en sorteren en pakken drukwerk in.

Werken bij Was met Zorg

Houd je ervan dat de was altijd schoon en fris is? Dan is de afdeling Was met Zorg echt iets voor jou. Met professionele was- en droogapparatuur verzorgen we de was. Op deze afdeling leer je met deze machines werken. Alle was wordt opgehaald, gewassen, gevouwen en gestreken en weer teruggebracht met onze eigen bezorgdienst.

Overige werkzaamheden

Vind je het bijvoorbeeld lekker om buiten bezig te zijn, dan kun je naast je vaste werkzaamheden dit combineren met het werken op andere groepen. Wat kun je onder andere doen? Grasmaaien, heggen snoeien, onkruid wieden, blad blazen, nieuwe planten potten en nog veel meer. Of andere activiteiten, zoals ritje met de bakfiets naar het postkantoor, supermarkt, afvalstation, etc.

Activerende dagbesteding

Wil jij liever creatief of belevingsgericht bezig zijn? Wij hebben hier een erg leuke groep die creatief bezig is met knutselen, muziek maken, wandelen en laagdrempelige activiteiten zoals bijvoorbeeld een ritje met de bus of huifkar.

Medialab

Wil jij digitaal aan de slag, dan ben je bij het Medialab aan het goede adres. Je kunt er werken aan bijvoorbeeld robotica, fotografie, videografie, programmeren en internetveiligheid. Wil je weten wat het Medialab nog meer inhoudt? Kijk dan op deze site.

Leren

Naast werken is er ook de mogelijkheid om driemaandelijks een activiteit te volgen, zoals muziek, drama, sport, robotica of schilderen. We bieden trainingen aan, zoals sociale vaardigheden, nieuwsbegrip en rekenen. Of kun je eventueel een Logistiek Leerwerktraject volgen. Wil je graag ervaring opdoen bij een extern bedrijf dan is het mogelijk om dit via een TalentWerkt traject te volgen. Hierbij werk je (begeleid) 1 of meerdere dagen per week bij een extern bedrijf.

Adres
Leigraafseweg 9
6983 BR Doesburg

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons