Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

WEC Doesburg

WEC Doesburg

WEC Doesburg is een werk- en dagbestedingslocatie in Doesburg. Hier werken mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), een verstandelijke beperking (VB) of met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Houd je ervan om verschillende soorten werk te doen? Kom dan ons team bij het WEC in Doesburg versterken.

Dagbesteding WEC Doesburg

Er zijn twee groepen voor belevingsgerichte dagbesteding (laag niveau) en drie groepen waar werk wordt verricht. Dit is een soort sociale werkplaats. Er is een wasserette, die voor bedrijven in Doesburg de was doet en een ploeg die in Doetinchem een sportcomplex onderhoudt. Daarnaast kun je deelnemen aan creatieve- en ontspanningsactiviteiten zoals; koken, bakken, sport, spel en muziek maken.

Werken in de industrie, was en dierenverzorging

Het gebouw staat op een klein industrieterrein net buiten Doesburg. We zetten regenpijpen in elkaar, maar we wassen ook kleren voor bedrijven. Zo leer je drogen, wassen, strijken en opvouwen. Bij ons kun je dus werken in de industrie, was en de dierverzorging.

De bus stopt voor en we hebben een eigen vervoersdienst.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina