Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Amersfoort

Ben je op zoek naar een fijne en vertrouwde dagbesteding in Amersfoort? Dan is de dagbesteding van Philadelphia echt iets voor jou. Lees hier meer!

Neem contact op

Dagbesteding Amersfoort

Je woont in Amersfoort en bent op zoek naar een fijne dagbesteding. Bij de dagbesteding in Amersfoort van Philadelphia ben je daarvoor bij het juiste adres. Bij dagbesteding Amersfoort vinden we het namelijk belangrijk dat jij je er vertrouwd en op je plek voelt. Daarom mag je de activiteiten doen die jij leuk vindt en waar jij goed in bent. Wil je liever nieuwe activiteiten leren, zodat je nieuwe vaardigheden leert? Dat kan ook! Je zet je talenten in en leert nieuwe talenten kennen. Deze activiteiten doe je bovendien geheel op jouw niveau en tempo. Bij dagbesteding Amersfoort maken we plezier en hebben we het gezellig.

Er zijn drie locaties waar dagbesteding in Amersfoort door Philadelphia wordt gegeven. Daarnaast is er in de omgeving van Amersfoort nog voldoende keuze uit andere dagbestedingslocaties van Philadelphia. Zo zijn er twee locaties in Leusden en twee in Putten te vinden. Daardoor is er gegarandeerd een locatie die goed bij jou past.

Dagbesteding bij Philadelphia

Bij dagbesteding Amersfoort vinden we het belangrijk dat jij een fijne dag hebt. Activiteiten die jij leuk vindt om te doen, mogen daarom niet ontbreken. We hebben dan ook een ruim aanbod aan activiteiten. Zo kan je meehelpen in het tuinonderhoud of gastvrouw of -heer zijn. Je kunt ondersteunen in het kantoor, door de post te sorteren en documenten te printen. Lijkt het je leuk om in een restaurant te helpen? Dan kan je bijvoorbeeld helpen in de keuken of de bediening. Als je liever kunstwerken maakt en andere creatieve activiteiten doet, dan kan dat natuurlijk ook. Sommige kunstwerken verkopen we zelfs. Kortom, er is voor elk wat wils. Overal kunnen we je hulp en gezelligheid goed gebruiken.

Dagbesteding van Philadelphia in Amersfoort

We vinden het bij Philadelphia belangrijk dat onze activiteiten aansluiten op elk individu. Alleen zo kunnen we jouw talenten en ontwikkeling centraal stellen. Hiervoor moeten we jou natuurlijk ook leren kennen. Daarom zijn we continu nauw in contact met jou en jouw familie. Ben je benieuwd wat dagbesteding Amersfoort voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met ons cliëntbureau. Ze vertellen je er graag alles over.