Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Zutphen

Wil jij graag zelfstandig wonen, maar wel met de begeleiding die jij nodig hebt? Kies dan voor begeleid wonen in Zutphen bij Philadelphia! Lees snel verder.

Contact

Begeleid wonen Zutphen

Wil jij graag zelfstandig wonen in de gemeente Zutphen? Maar heb je hier wel wat begeleiding bij nodig? Dan is begeleid wonen op een locatie van Philadelphia misschien wel iets voor jou. Op onze woonlocaties in Zutphen krijg jij je eigen plek, maar ook genoeg begeleiding. En de gezelligheid van andere bewoners als je daar behoefte aan hebt.

Kies je ervoor om op een locatie voor begeleid wonen van Philadelphia in Zutphen te gaan wonen? Dan krijg je je eigen kamer of appartement. Ook hebben onze woonlocaties in Zutphen allemaal een gemeenschappelijke ruimte. Hier ontmoet je andere bewoners als jullie 's avonds terugkomen van jullie werk of dagbesteding. Bijvoorbeeld om samen te koken en te eten. Of voor een kop koffie en een gezellig moment.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat je zo zelfstandig mogelijk kunt wonen. Maar heb je hulp nodig bij een bepaalde activiteit? Bijvoorbeeld bij het schoonhouden van je kamer of appartement? Of bij je persoonlijke verzorging? Dan staat onze begeleiding voor je klaar. Je begeleiders kunnen je ook helpen als je iets nieuws wilt proberen. Misschien wil je wel gaan sporten in Zutphen. Of ben je op zoek naar een leuke locatie voor dagbesteding in de buurt.

Beschermd wonen Zutphen

Vind je het belangrijk om op de fiets naar het centrum van Zutphen te kunnen? Of wil je graag wonen op een locatie met een winkelcentrum vlak in de buurt? In de locatiegids op onze website lees je meer over de locatie, bewoners en begeleiding van onze verschillende woonlocaties. Zo ontdek je welke locatie in Zutphen of omgeving het beste bij jou past.