Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zutphen

Zonneoord

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Auditieve beperking, Visuele beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Studio, Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Zonneoord is een woonlocatie in Zutphen. De locatie bestaat uit vier woningen. Elke woning heeft plek voor zesmensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of verstandelijke beperking (VB). Er wonen 24 mensen. Overdag ga je naar het werk of de dagbesteding.

Wonen bij Zonneoord

Je hebt een eigen zit-slaapkamer, een wc en douche. We hebben een gezamenlijke huiskamer en tuin. Daar kun je even je verhaal kwijt, samen eten of een leuke film kijken. Als je thuiskomt, is de begeleiding er. Zij ondersteunen je waar jij het nodig hebt. Daar maken we samen duidelijke afspraken over.

Samen koken

Overdag is iedereen naar het werk of de dagbesteding. Op iedere groep koken we samen met de bewoners als dat mogelijk is. De menu's worden dan samen gemaakt. Je kunt in de groep eten, maar dat mag ook op je appartement. Iedereen helpt met huishoudelijke taken, zoals het schillen van aardappels, de tafel dekken en inruimen van de vaatwasser.

Adres
Het Zwanevlot 355
7206 CT Zutphen

In en rondom Zonneoord

Het is mogelijk om iedere week te gymmen onder leiding van een fysiotherapeut. Zonneoord ligt in een woonwijk aan de rand van Zutphen. Er zijn een paar winkels in de buurt. In tien minuten fiets je naar het centrum.

"Je komt in de woning die het beste bij je past"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons