Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zonneoord

Zonneoord

Zonneoord is een woonlocatie in Zutphen. De locatie bestaat uit vier woningen. Elke woning heeft plek voor zes mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Overdag ga je naar het werk of de dagbesteding. De oudere bewoners kunnen naar de interne dagbesteding.

Wonen bij Zonneoord

Je komt in de woning die het beste bij je past. Je hebt een eigen zit-slaapkamer, een wc en douche. We hebben een gezamenlijke huiskamer en tuin. Daar kun je even je verhaal kwijt, samen eten of een leuke film kijken. We hebben allemaal een taak in het huishouden. Als je thuiskomt, is de begeleiding er. Zij ondersteunen je waar jij het nodig hebt. Daar maken we samen duidelijke afspraken over.

In en rondom Zonneoord

Het is mogelijk om iedere week te gymmen onder leiding van een fysiotherapeut. Samen met de vrijwilligers kun je knutselen, naar de kerk gaan, dansen. Teveel om op te noemen. We zijn hier lekker actief. Zonneoord ligt in een woonwijk aan de rand van Zutphen. Er zijn een paar winkels in de buurt. In tien minuten fiets je naar het centrum.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina