Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Brummen

Elzenbos

Doelgroep

VB, Ouderen

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Rolstoeltoegankelijkheid, Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Elzenbos is een woonlocatie in Brummen. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De Elzenbos bestaat nog niet heel erg lang. Het gebouw bestaat uit vier woningen. Er wonen 25 mensen.

Wonen bij Elzenbos

Bij de Elzenbos heeft iedereen zijn eigen, grote appartement. Elk appartement heeft een woonkamer, slaapkamer, wc en douche. Alle woningen zijn gelijkvloers. Er is een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Er zijn twee woningen beneden en twee woningen boven. Er is een lift.

Samen koken

Overdag is iedereen naar het werk of de dagbesteding. Op iedere groep koken we samen met de bewoners als dat mogelijk is. De menu's worden dan samen gemaakt. Je kunt in de groep eten, maar dat mag ook op je appartement. Iedereen helpt met huishoudelijke taken, zoals het schillen van aardappels, de tafel dekken en inruimen van de vaatwasser.

Adres
Akkergeelster 1
6971 MG Brummen

Leuk dorp

Er is in de omgeving veel te doen. Zo gaan er een aantal bewoners naar de dansschool in Brummen en rijden er sommigen paard. Brummen is een leuk en gezellig dorp.

Routebeschrijving Elzenbos

"In de buurt organiseren ze soms leuke dingen, zoals een barbecue"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons