Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Hoensbroek

Jouw talenten ontdekken en doen wat je het liefste doet. Dat kan bij dagbesteding in Hoensbroek. Ontdek onze verschillende vormen en activiteiten!

Contact

Begeleid wonen Hoensbroek

Ben je op zoek naar een fijne dagbesteding in of nabij Hoensbroek? Dan moet je bij de dagbesteding van Philadelphia zijn. We bieden een vertrouwde en veilige plek waar je de leukste activiteiten kunt doen. Activiteiten waar je al goed in bent of waar je nog beter in wil worden. Je doet ze op jouw tempo en niveau. We vinden het namelijk belangrijk om op jou aan te sluiten. Bij dagbesteding Hoensbroek ontdek je jouw talenten en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. Samen maken we plezier en hebben we een fijne dag.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

We hebben één locatie voor dagbesteding in Hoensbroek. Daarnaast is er nog een dagbestedingslocatie van Philadelphia in de omgeving, namelijk in Heerlen. Op beide locaties bieden we een ruim aanbod aan activiteiten, waardoor het altijd een fijne plek is voor jou.

Bij dagbesteding Hoensbroek kan je jouw groene vingers tonen in het tuinonderhoud, laten zien hoe gastvrij je bent als gastheer- of vrouw of ondersteuning bieden in het kantoor. Daar print je bijvoorbeeld documenten. Vind je het leuker om creatief bezig te zijn? Je kunt ook knutselen, verven en allerlei andere kunstwerken maken. Sommige werken verkopen we zelfs. Afhankelijk van de individuele behoeften, bieden we ook activiteiten aan die gericht zijn op beleving. We hebben dus veel keuze aan activiteiten, waardoor je altijd kunt doen waar jij blij van wordt.

Beschermd wonen Hoensbroek

Jouw talenten stellen wij centraal bij de dagbesteding in Hoensbroek. Dat vinden we bij Philadelphia namelijk erg belangrijk. Om te weten wat het beste bij jouw wensen en behoeften past, overleggen we hierover met jou en jouw familie. Ben je benieuwd wat goed bij jou past? Je kunt al jouw vragen over dagbesteding Hoensbroek stellen aan ons cliëntbureau. Ze vertellen je er graag over. Neem daarvoor contact met hen op.