Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Schuttersweide

Schuttersweide

Schutterweide is een woonlocatie in Hoensbroek. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De bewoners van Schutterwiede variëren in leeftijd van 22 tot 55 jaar.

Wonen bij Schutterweide

Zelfredzaamheid. Dat is waar de bewoners die bij de Schuttersweide wonen, zich op richten. Uiteraard krijgen bewoners individuele, persoonlijke begeleiding en ondersteuning.

Zelfstandigheid vergroten

De begeleiding is er om de bewoners zo zelfstandig mogelijk te krijgen. Er wordt op de Schuttersweide dan ook continu begeleiding aangeboden. Wel biedt locatie Nieuw Zuiderhaven een permanente back-up.

Individueel ondersteuningsplan

Bewoners van Schuttersweide hebben behoefte aan hulp bij sociaal en emotioneel functioneren. Ook willen ze controle bij huishoudelijke taken. We maken met elke bewoner een individueel ondersteuningsplan. Daarin staan duidelijke afspraken, regels en doelen. Als je bereid bent om je zelfstandigheid te vergroten door middel van oefening en training is locatie Schuttersweide de locatie voor jou!

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina