Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Dem

De Dem

De Dem is een woonlocatie in Hoensbroek. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Bij de Dem wonen twintig mensen, we wonen in een nieuwbouwwijk

Wonen bij de Dem

Alle bewoners van de Dem hebben een eigen badkamer en keukentje. Zes appartementen hebben een eigen balkon of tuintje. Bij de Dem zijn er twee gezellige gemeenschappelijke ruimtes. Daar kun je elkaar ontmoeten. En samen koken en eten als je dat wilt.

Ondersteuning

Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding. Er is altijd begeleiding aanwezig, omdat er altijd wel een bewoner thuis is. Je hebt te maken met vaste begeleiders. Die ondersteunen je vooral in je eigen appartement bij de zaken waar jij hulp bij nodig hebt.

Natuurlijk organiseren we ook leuke activiteiten. Zo hebben we een vaste sportavond. De winkels liggen op ongeveer een kilometer afstand.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina