Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hoensbroek

De Dem

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Auditieve beperking, Visuele beperking, NAH, Lichamelijke beperking, psychische problematiek, visuele beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Dem is een woonlocatie in Hoensbroek. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Bij de Dem wonen twintig mensen, we wonen in een nieuwbouwwijk

Wonen bij de Dem

Alle bewoners van de Dem hebben een eigen badkamer en keukentje. Zes appartementen hebben een eigen balkon of tuintje. Bij de Dem zijn er twee gezellige gemeenschappelijke ruimtes. Daar kun je elkaar ontmoeten. En samen koken en eten als je dat wilt.

Adres
Professor Asserstraat 14
6431 TR Hoensbroek

Ondersteuning

Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding. Er is altijd begeleiding aanwezig, omdat er altijd wel een bewoner thuis is. Je hebt te maken met vaste begeleiders. Die ondersteunen je vooral in je eigen appartement bij de zaken waar jij hulp bij nodig hebt.

Natuurlijk organiseren we ook leuke activiteiten. Zo hebben we een vaste sportavond. De winkels liggen op ongeveer een kilometer afstand.

"We organiseren graag gezamenlijke activiteiten"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons