Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Woon jij straks met hulp in Arnhem?

Arnhem is een leuke stad om te wonen, met veel leuke dingen om te zien en te doen!

Bekijk de locaties

Bekijk de locaties van Philadelphia

Zoek je een plek waar je met begeleiding kunt wonen in Arnhem? Wil jij wonen in je eigen huis? Met hulp van je coach/begeleider als je dat nodig hebt? Kijk dan naar de locaties van Philadelphia in deze leuke stad. Hier krijg je begeleiding op maat, met 24-uurs achterwacht als het nodig is. De begeleiders van deze locaties ondersteunen jou om zoveel mogelijk jouw eigen leven te leiden. We gaan samen met jou aan de slag met jouw talent. In stappen die voor jou haalbaar zijn.

Zelfstandig wonen, maar niet alleen

Bij onze locaties heb je een eigen appartement. Hier woon je zo zelfstandig mogelijk. Heb je zin in gezelligheid? Dan kun je naar het steunpunt. Hier koken en eten we vaak samen. En hier kun je je buren ontmoeten voor een praatje. Of om samen iets te doen. Wil je liever in je appartement zijn? Dan is dat natuurlijk ook goed. Jij bepaalt hoe jij wilt wonen.

Wat heb je nodig om bij Philadelphia te wonen?

Om bij Philadelphia in Arnhem te kunnen wonen, heb je een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg, de Wlz. Met een Wlz-indicatie worden de kosten voor begeleiding door Philadelphia vergoed. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met ons cliëntbureau via clientbureau@philadelphia.nl of telefoonnummer 0800 - 0830. We vertellen je er graag meer over.

Wonen en werken in Arnhem

Lijkt het je leuk om bij Philadelphia in Arnhem te wonen en wil je ook werken? Kijk dan eens op de pagina Werken en leren bij Philadelphia. Misschien vind je daar iets wat bij je past. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op clientbureau@philadelphia.nl of telefoonnummer 0800 - 0830. We beantwoorden graag al je vragen.

Heb je een locatie gevonden die je leuk lijkt? Stuur dan de begeleiders van die locatie een berichtje en kom een keer kijken!

Locaties waar je snel kunt komen wonen