Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Arnhem – Philadelphia

Wil je begeleid wonen in Arnhem? Kom dan bij Philadelphia. Onze zorgprofessionals staan altijd voor je klaar. Meer weten? Lees snel verder!

Neem contact op

Begeleid wonen in Arnhem

Ben je op zoek naar een plek waar je begeleid kunt wonen in Arnhem? Dan is een locatie van Philadelphia in deze plaats in Gelderland misschien wel wat voor jou. Professionele begeleiders ondersteunen jou bij begeleid wonen in Arnhem. Je kunt altijd een beroep op hen doen en ze zorgen ervoor dat je een fijne plek hebt waar jij je op je gemak voelt.

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk om samen met jou een gezellig thuis te creëren. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan verschillende activiteiten in de gezamenlijke huiskamer. Een spelletje doen met andere bewoners of samen koken en eten. Of gewoon even een praatje maken. Als jij liever in je eigen kamer of appartement wilt zijn is dat natuurlijk ook prima.

Begeleid wonen in Gelderland

Om begeleid te kunnen wonen bij Philadelphia in Arnhem heb je een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg. Die kun je aanvragen vragen via de site van de Rijksoverheid.

De locaties van Philadelphia voor begeleid wonen in Arnhem liggen centraal. Er zijn genoeg voorzieningen in de buurt waar je iets kunt ondernemen. Denk aan een sportclub, een muziekvereniging of winkels en restaurants. Zo kun zelf kiezen wat je leuk vindt en je zo verder ontwikkelen.

Beschermd wonen Arnhem

Naast begeleid wonen, biedt Philadelphia in Arnhem ook de mogelijkheid om beschermd te wonen. Wij hebben daarvoor speciale locaties waar je veilig woont in een rustige omgeving. Als je het moeilijk vindt om voor jezelf te zorgen dan kan beschermd wonen de oplossing zijn. Onze professionele begeleiders zorgen voor structuur en regelmaat in jouw leven, zodat het je steeds beter lukt om zelfstandig te wonen.

Woonbegeleiding Arnhem

Lijkt het je wel wat om bij Philadelphia in Arnhem te komen wonen en zou je ook wel aan het werk willen? Kijk eens op de pagina Werken en leren bij Philadelphia. Misschien spreekt dit je aan. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag!