Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ambulante begeleiding Hilversum

Woon je zelfstandig in Hilversum en heb je ondersteuning nodig? Dan is ambulante begeleiding van Philadelphia echt iets voor jou. Lees verder!

Neem contact op

Ambulante begeleiding Hilversum

Ben je op zoek naar ambulante begeleiding in Hilversum? Dan ben je bij Philadelphia op de juiste plek. Je krijgt een vaste ambulant begeleider die jou helpt met de dingen die je lastig vindt. Niet steeds een ander gezicht dus, maar iemand die jou kent. Iemand die je kunt vertrouwen.

Hoeveel begeleiding je krijgt, hangt af van wat jij nodig hebt. En wat je wensen zijn. Ambulante begeleiding is er voor volwassenen en jongeren vanaf 18 jaar. En voor gezinnen met kinderen. Je kunt bij Philadelphia terecht voor ondersteuning als je psychische problematiek of psychiatrische problemen hebt. Of als je een (lichte) verstandelijke beperking hebt. Ook met autisme of niet aangeboren hersenletsel ben je van harte welkom.

Wat is jouw hulpvraag

Waarbij heb jij ondersteuning nodig? Wil je jouw sociale vaardigheden vergroten? Of nieuwe sociale contacten opdoen, vrienden maken? Wil je meer zelfvertrouwen? Hulp bij het huishouden? Of je zelfredzaamheid vergroten? Misschien wil je dat de begeleiding meedenkt over een leuke plek voor dagbesteding. Alles kan. Ambulante hulpverlening is maatwerk, de ambulant begeleider kijkt naar wat jij nodig hebt. Je kunt alles bespreken met je begeleider.

Een workshop doen

Ambulante begeleiding van Philadelphia is meer dan gesprekken met een begeleider. Je kunt ook gebruik maken van digicontact. Daar zitten dag en nacht professionele begeleiders klaar om jou te helpen. Handig als het nog even duurt voor je een afspraak hebt met je begeleider! Ook kun je meedoen aan verschillende activiteiten op een ontmoetingsplek. Zoals buurtbewoners ontmoeten, samen eten of workshops doen.

Indicatie nodig

Woon je zelfstandig in Hilversum en wil je die zelfstandigheid vergroten? Dat kan met de begeleiding van Philadelphia. Je hebt wel een indicatie nodig vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Als je nog vragen hebt, bel dan gratis telefoonnummer 0800 - 0830. Het cliëntbureau van Philadelphia beantwoordt je vragen graag. Kijk voor de openingstijden op onze contactpagina.

Vragen over ambulante begeleiding?

Zou je wel ambulante begeleiding willen in Hiversum, maar heb je toch nog wat vragen? Dat snappen we helemaal! Neem gerust contact op met het cliëntbureau van Philadelphia. Bel gratis 0800 - 0830. We beantwoorden je vragen graag. Kijk op de voor de openingstijden.