Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Zeewolde

Doen waar je goed in bent en nieuwe talenten ontdekken. Dat kan bij dagbesteding in Zeewolde van Philadelphia. Lees meer over de verschillende vormen.

Neem contact op

Dagbesteding Zeewolde

Ben je op zoek naar een fijne, vertrouwde dagbesteding en woon je in Zeewolde? Dan moet je bij dagbesteding Zeewolde van Philadelphia zijn. Bij dagbesteding Zeewolde sta jij namelijk centraal. Je kunt doen wat jouw wensen en behoeften past. De activiteiten bieden we op jouw tempo en niveau aan. Zo kan je jezelf blijven ontwikkelen. Ook kan je bij dagbesteding Zeewolde activiteiten uitproberen, waardoor je nieuwe talenten ontdekt. We vinden het belangrijk dat jij een fijne dag hebt. Dat is dan ook waar we ons bij dagbesteding in Zeewolde op richten.

Philadelphia biedt op één locatie dagbesteding in Zeewolde. In de omgeving van het dorp zijn ook meerdere locaties te vinden. Zo zijn er twee dagbestedingslocaties van Philadelphia in Putten.

Dagbesteding bij Philadelphia

Om ervoor te zorgen dat je doet wat jij leuk vindt, hebben we een ruime keuze aan activiteiten bij dagbesteding Zeewolde. Zo kan je creatieve activiteiten doen. Denk aan het beschilderen van servies, kleien of breien. Werk je liever in de tuin? Dan kan je ondersteunen in het tuinonderhoud. Ook kan je helpen in een restaurant, winkel of kantoor. Voor mensen met een ernstig meervoudige beperking bieden we activiteiten die gericht zijn op beleving. Bij elke activiteit van dagbesteding Zeewolde kunnen we jouw hulp en gezelligheid goed gebruiken. Samen kiezen we dan ook de activiteiten die het beste bij jou passen.

Dagbesteding van Philadelphia in Zeewolde

Bij dagbesteding in Zeewolde willen we de activiteiten zo goed mogelijk op jou aan laten sluiten. Daarom overleggen we nauw met jou en jouw familie over wat goed bij jouw ontwikkeling en talenten past. We stellen jou centraal.

Ben jij benieuwd wat dagbesteding in Zeewolde van Philadelphia voor jou kan betekenen? Je kunt al jouw vragen stellen aan ons cliëntbureau. Ze vertellen je graag alles over dagbesteding in Zeewolde. Bel of mail hen gerust.