Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Philagilde

Philagilde

Philagilde is een werk- en dagbestedingslocatie in Zeewolde voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een lichte verstandelijke beperking (LVB) en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Werken bij Philagilde

Op Philagilde bieden we zorg op maat. De medewerkers worden voortdurend bijgeschoold. We werken met verschillende methodieken, onder andere Active Support. De methodiek stimuleert jouw eigenheid en zelfredzaamheid en bevordert de samenwerking met begeleiders. Samen met jou, en waar nodig, samen met ouders of verzorgers, spreken we ontwikkelingsdoeleinden af waar we met elkaar aan werken.

Activiteiten

Sport en bewegen

Er is een sportlokaal waar je kunt fietsen op een fietslabyrinth. Ook wordt er sport en spel in groepsverband gegeven.

Houtbewerking

Er worden kleine decoratieve spullen gemaakt van hout. Je leert om te gaan met hout en de bewerking ervan.

Groenvoorziening

Philagilde heeft een tuin waarin fruit en groente verbouwd wordt. Je onderhoudt samen met anderen de tuin van de locatie. Er is een samenwerkingsverband met een groenbedrijf.

Creatieve activiteiten

Je maakt producten, zoals kaarten, kransen passend bij het seizoen en allerlei andere decoratieve zaken.

Inpakwerk en montage werk voor verschillende bedrijven

Verschillende bedrijven in de omgeving bieden werk aan om in te pakken.

Kaarsenmakerij

In de Kaarsenmakerij maak je op ambachtelijke wijze decoratieve kaarsen. Deze kunnen op aanvraag worden voorzien van teksten, foto's of plaatjes.

Wasserij

In de wasserij wordt er 'platgoed' gewassen, zoals theedoeken, handdoeken ect. van diverse locaties in Zeewolde. Er wordt gewerkt met professionele machines. Je bent betrokken bij het hele wasproces.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina