Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Vierhouten

Wist je dat we verschillende dagbestedingen hebben in Vierhouten? Bij dagbesteding staan jouw talenten en ontwikkeling centraal. Bekijk hier de verschillende vormen en locaties.

Neem contact op

Dagbesteding Vierhouten

Bij dagbesteding Vierhouten kan jij doen wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Door de vele en verschillende activiteiten die we bieden, kan jij jouw talenten en interesses ontdekken. Je doet de activiteiten op jouw niveau en tempo. Hierdoor kan jij je optimaal ontwikkelen en nieuwe vaardigheden leren. Bovendien maak je op die manier het meeste plezier en dat vinden we belangrijk bij de dagbesteding in Vierhouten.

Dagbesteding bij Philadelphia

Dagbesteding in Vierhouten wordt op twee locaties gegeven. Daarnaast zijn er nog zeven locaties in de plaatsen om Vierhouten heen. Op deze verschillende locaties kun je allerlei activiteiten doen. Van in de keuken werken tot de tuin onderhouden. Je kunt gastheer of -vrouw zijn en helpen op het kantoor. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om creatieve activiteiten te doen, zoals schilderen, knutselen en breien. We luisteren naar muziek en maken plezier met elkaar. Door de verschillende locaties en het flexibele aanbod aan activiteiten bij dagbesteding Vierhouten kan iedereen doen waar hij of zij blij van wordt.

Dagbesteding van Philadelphia in Vierhouten

Bij Philadelphia vinden we het van belang dat de dagbesteding in Vierhouten goed op jou aansluit. De verschillende dagbestedingsvormen en activiteiten maken dat mogelijk. Bovendien bepalen we altijd in goed overleg met jou en jouw familie wat het beste bij jou past. Lijkt dagbesteding in Vierhouten van Philadelphia jou fijn? Het is begrijpelijk dat je dan meer informatie wil. Ons cliëntbureau kan je hier alles over vertellen. Neem gerust contact met hen op.