Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Middelburg

Activiteiten doen waar je goed in bent en hier plezier in hebben? Dat vinden we belangrijk bij dagbesteding Middelburg. Lees hier meer over de vormen.

Neem contact op

Dagbesteding Middelburg

Woon je in (de buurt van) Middelburg en wil je graag een leuke, maar ook leerzame en uitdagende dagbesteding? Dan is dagbesteding in Middelburg van Philadelphia echt iets voor jou. Bij onze dagbesteding staan jouw ontwikkeling en talenten centraal. De activiteiten die je doet, sluiten daar volledig op aan. Je kunt er jouw talenten inzetten of nog meer talenten ontdekken. Ook kan je nieuwe vaardigheden leren en bovenal veel plezier maken. We vinden het namelijk belangrijk dat je bij dagbesteding Middelburg doet wat je leuk vindt en wat bij jou past.

Dagbesteding bij Philadelphia

De twee dagbestedingslocaties in Middelburg zijn er voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en verstandelijke beperking (VB). De dagbesteding in Middelburg wordt in verschillende vormen geboden. Afhankelijk van jouw wensen en talenten wordt besloten welke vorm het beste bij jou past.

Arbeidsmatige dagbesteding: Het kan zijn dat je nog niet toe bent aan een betaalde baan, maar dat je wel graag leuke, leerzame en uitdagende werkzaamheden wilt doen. Dan is arbeidsmatige dagbesteding zeer geschikt voor jou. Onder begeleiding voer je er werkzaamheden uit. Het maken van mooie, nieuwe creaties bij locatie Tante Amalia is daar een voorbeeld van. Je hebt nog niet de verantwoordelijkheden die horen bij een betaalde baan, maar ervaart wel de structuur die werken biedt.

Leer/werktrajecten: Ben je al wel toe aan meer verantwoordelijkheid en wil je jezelf doorontwikkelen? Dan is een leer/werktraject bij dagbesteding Middelburg iets voor jou. Onder begeleiding en op jouw eigen niveau en tempo kan je een vak leren en kennis maken met het werkende leven. Bij Grand Café Willem kan je bijvoorbeeld les krijgen in keukenvaardigheden. De leer/werktrajecten worden door Philadelphia ontwikkeld, speciaal voor mensen met een beperking.

Dagbesteding van Philadelphia in Middelburg

Jouw ontwikkeling en talenten staan voor ons centraal bij het vormgeven van jouw dagbesteding. Het vormt de basis van deze dienstverlening. Hierdoor kunnen we de dagbesteding in Middelburg het beste op jou aan laten sluiten. Voorafgaand zullen we daarom met jou en jouw familie hierover in overleg gaan. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dagbesteding in Middelburg of heb je een andere vraag? Bel dan gerust naar ons cliëntbureau. Ze beantwoorden al jouw vragen en denken graag met jou mee.