Aan de slag!

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een arbeidsmatige dagbesteding?

Neem contact met ons op

Arbeidsmatige dagbesteding bij Philadelphia

Wanneer je graag nuttig aan het werk gaat maar (nog) niet toe bent aan een betaalde baan kun je beginnen met arbeidsmatige dagbesteding. Je gaat werken met veel begeleiding en in een beschermde omgeving. Zo kun je jouw vaardigheden oefenen en je talenten ontdekken.

Philadelphia biedt uiteenlopende vormen van arbeidsmatige dagbesteding aan. Onze professionele begeleiders zorgen voor uitdagende werkzaamheden die passen bij jouw doelen en talenten. Zij ondersteunen jou precies zoals jij dat nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan activiteiten als:

  • eenvoudig productiewerk;
  • dierverzorging;
  • kantinewerkzaamheden;
  • kunstactiviteiten.


Werken met plezier

Het werk is eenvoudig en routinematig. Je leert samenwerken en werkt aan een doel. Je krijgt de ondersteuning die je nodig hebt zodat je kunt ontwikkelen en groeien. Arbeidsmatige dagbesteding kan mensen soms ook helpen om werkfit te worden en om een stap te maken richting betaald werk. Dit hoeft echter lang niet altijd een doel op zich te zijn. Arbeidsmatige dagbesteding is een waardevolle invulling van de dag. We helpen je om zo zelfstandig mogelijk aan het werk te zijn. Zodat je voldoening kunt halen uit dat wat je doet.


Voor wie is arbeidsmatige dagbesteding?

Er is voor arbeidsmatige dagbesteding een indicatie nodig. Je ontvangt geen salaris voor het werk dat je uitvoert. Wil je precies weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Vragen

Zoeken in de veelgestelde vragen?


Zoek een locatie