Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Middelburg

Tante Amalia

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, psychische problematiek

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Roelstoeltoegankelijk, Atelier, Winkel, Activiteitencentrum

Woonvorm

Werk en dagbesteding

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Tante Amalia is een laagdrempelige werklocatie in Middelburg voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Wij bieden drie verschillende werkplekken aan; 'Tante Amalia', 'Weststrate' en 'Trix'.

Tante Amalia

Tante Amalia is een bruisend bedrijf, waar ruimte en aandacht voor elkaar en elkaars mogelijkheden voorop staan! Bij Tante Amalia worden materialen hergebruikt om iets moois en verkoopbaars van te maken. We maken knuffels en slingers, maar ook herbruikbare lunchzakjes en tassen. Soms krijgen we een opdracht hiervoor, of we verkopen het via onze eigen atelierwinkel. De openingstijden van de atelierwinkel zijn iedere werkdag van 10.00 tot 16.00 uur. Maar Tante Amalia is nog veel meer: inpakken, verpakken en sorteren bijvoorbeeld. Kralen, doosjes, of tassen, iedere keer iets anders. Leerzaam en uitdagend werk. Werk doen waar je goed in bent, en waar je plezier in hebt, dát vinden
we belangrijk. Hier kun je leren ontwikkelen en arbeidsvaardigheden trainen. Zo groei je uit tot een inpakprofessional, een naaister, of word je deskundig sorteerder.

Trix

In hetzelfde gebouw als Tante Amalia is er nog een locatie gevestigd; Trix. Groep Trix is gericht op belevingsgerichte activiteiten. Er is geen werkdruk. Je gaat lekker naar buiten, bijvoorbeeld om in de speeltuin in de wijk te werken. Of je gaat een eind wandelen of een spelletje doen. Als je dat wilt, kun je ook arbeidsmatige werkzaamheden trainen. Zoals papier versnipperen, tellen, inpakken en stickeren. Het gaat niet om presteren, maar om het oefenen van vaardigheden. Ook binnen deze groep is het belangrijk om werk te kunnen doen waar je trots op bent. Kortom; Trix is een dagbestedingslocatie met zinvol werk en ontspanning.

Trots op je werk

Op alle werkplekken vinden we het belangrijk dat iedereen aan het eind van de dag tevreden is over zijn werk en iets gedaan heeft om trots op te zijn. Groeien en ontwikkelen met werk dat er toe doet. Dat doen we samen, in een fijne sfeer waarin iedereen tot zijn recht komt. Bij alle bovenstaande locaties hebben wij plek voor nieuwe aanmeldingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een keer te komen kijken!

Adres
Sportlaan 110
4332 TM Middelburg

Weststrate

Naast de werklocatie 'Tante Amalia', bieden wij een werkplek aan midden in een echt bedrijf! In het magazijn van Weststrate hebben wij een eigen werkplek, waar wij meewerken aan de productie. Werken in een regulier bedrijf met debetrokkenheid en veiligheid die een dagbesteding biedt. Dat maakt deze plek uniek. Wij werken aan het vouwen van dozen, heel veel dozen, minstens 5 pallets per week. Ook pakken we producten in, zoals vliegers, tassen, kerststollen of promotieartikelen. Denk ook aan stickers plakken, sealen of tellen. Binnen Weststrate is er volop afwisselend werk. Iedere dag is anders en uitdagend, maar met vertrouwde mensen om je heen.

Daarnaast is het per september 2022 mogelijk om dienstverlenende werkzaamheden uit te voeren binnen Weststrate. U kunt denken aan het schoonmaken van bepaalde ruimtes binnen het bedrijf Weststrate of bijvoorbeeld het verzorgen van soep voor het personeel. Uiteraard zal ook deze nieuwe setting de veiligheid van een dagbesteding bieden.

"We hebben ruimte en aandacht voor elkaar en elkaars mogelijkheden voorop staan"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons