Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Gorinchem

Nieuwe vaardigheden ontwikkelen en plezier maken? Dat staat centraal bij de verschillende vormen en locaties van dagbesteding Gorinchem.

Neem contact op

Dagbesteding Gorinchem

Op jouw eigen tempo plezier maken en jezelf ontwikkelen? Dat kan bij dagbesteding Gorinchem. In een veilige omgeving kan jij er achter komen wat jij leuk vindt om te doen en kan je jouw talenten ontdekken. Door leuke activiteiten te doen of te leren hoe het is om te werken, leer je nieuwe (sociale) vaardigheden. Je wordt hierin begeleid en als het kan, mag je veel zelfstandig doen. We vinden het belangrijk dat je een fijne dag hebt bij dagbesteding Gorinchem en dat je doet wat bij jou past. Daarom kijken we samen met jou naar welke vorm en locatie van dagbesteding Gorinchem op jou aansluiten.

Dagbesteding bij Philadelphia

Dagbesteding Gorinchem wordt op drie hele verschillende locaties geboden. De eerste locatie is Onder^Dak, een werk- en dagbestedingslocatie voor mensen met een ernstig verstandelijke beperking. Het is een rustige en gezellige dagbesteding waar je kunt koken, knutselen, zingen, bewegen en spelletjes doen.

De tweede dagbestedingslocatie is Bij de Buren. Dat is een locatie voor dagbesteding voor ouderen en jongeren met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Je kunt er op jouw eigen niveau leren om in de horeca of dienstverlening te werken en kunt er, onder leiding van een sportcoach, sport- en spelactiviteiten doen.

Tot slot is er het Natuurcentrum. Dat is een locatie voor dagbesteding in Gorinchem voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking (LVB/VB) en een afstand tot de arbeidsmarkt. Hier kan je onder begeleiding in het Natuurcentrum aan het werk. Je kunt er bijvoorbeeld werken in de dierenverzorging, horeca en administratie. Je werkt ook samen met mensen die geen beperking hebben. Dat maakt het een dynamische en unieke plek waar je veel kunt leren!

Dagbesteding van Philadelphia in Gorinchem

Wij vinden het van belang dat jouw talenten en ontwikkeling centraal staan. We willen de dagbesteding daar zo goed mogelijk op aansluiten en daarom gaan we van tevoren met jou en jouw familie hierover in gesprek. Wil je meer weten over de vormen van dagbesteding Gorinchem en wat dit voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op met ons cliëntbureau.