Onder^Dak is een werk- en dagbestedingslocatie voor mensen met een ernstig verstandelijke beperking (VB). Hier zijn acht ouderen mensen.

Dagbesteding bij Onder^Dak

Gezellig. Zo kun je Onder^Dak wel noemen. Van maandag tot en met vrijdag doen we er van alles: koken, snoezelen (er is een aparte snoezelkamer), knutselen, bewegen, spelletjes, zingen, winkelen en nog meer. In de dagbesteding is het rustig en gezellig. Het is er licht en open. Met een rolstoel of rollator kun je overal komen.

Je houdt zoveel mogelijk je zelfstandigheid. Je krijgt de tijd om een activiteit te doen. Ook luisteren begeleiders naar wat je nog wilt en kunt leren. Ze letten ook goed op je. Als er wat is, kun je altijd hulp vragen. Je komt met een busje of lopend naar Onder^Dak. We zitten vlakbij het Piazzacentrum van Gorinchem. Ook de kinderboerderij en een park zijn dichtbij.

Onder^Dak

Werk en dagbesteding
Wijnkoperstraat 78
4204 HK Gorinchem
Doelgroep

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Specialisme

geriatrische problematiek

Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

snoezelruimte

Snoezelen is een heerlijke ontspannende bezigheid voor mensen met een ernstig meervoudige beperking, maar ook de mensen met een lichtere handicap verblijven er graag.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat