Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Onder^Dak

Onder^Dak

Onder^Dak is een werk- en dagbestedingslocatie voor mensen met een ernstig verstandelijke beperking (VB). Hier zijn acht ouderen mensen.

Dagbesteding bij Onder^Dak

Gezellig. Zo kun je Onder^Dak wel noemen. Van maandag tot en met vrijdag doen we er van alles: koken, snoezelen (er is een aparte snoezelkamer), knutselen, bewegen, spelletjes, zingen, winkelen en nog meer. In de dagbesteding is het rustig en gezellig. Het is er licht en open. Met een rolstoel of rollator kun je overal komen.

Je houdt zoveel mogelijk je zelfstandigheid. Je krijgt de tijd om een activiteit te doen. Ook luisteren begeleiders naar wat je nog wilt en kunt leren. Ze letten ook goed op je. Als er wat is, kun je altijd hulp vragen. Je komt met een busje of lopend naar Onder^Dak. We zitten vlakbij het Piazzacentrum van Gorinchem. Ook de kinderboerderij en een park zijn dichtbij.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina