Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Doetinchem

Jouw ontwikkeling en talenten staan centraal bij dagbesteding Doetinchem. De dagbesteding bieden we in meerdere vormen. Ontdek hier meer.

Neem contact op

Dagbesteding Doetinchem

Woon je in Doetinchem en ben je op zoek naar een fijne dagbesteding in de buurt? Dan ben je bij de dagbesteding van Philadelphia aan het juiste adres. Onze dagbestedingslocaties zijn namelijk een vertrouwde en veilige plek waar je leuke activiteiten kunt doen. Je kunt er doen wat je plezier uit haalt, waar je goed in bent of waar je nog beter in wilt worden. Zo ontdek en ontwikkel je jouw talenten. Bij dagbesteding Doetinchem leer je nieuwe vaardigheden en maken we plezier. We vinden het namelijk erg belangrijk dat jij een fijne dag hebt.

Er zijn vier locaties waar dagbesteding in de omgeving van Doetinchem wordt geboden. Eén locatie vind je in Hengelo en drie locaties in Doesburg. Er is dus altijd een dagbestedingslocatie in de buurt die bij jou past.

Dagbesteding bij Philadelphia

Om ervoor te zorgen dat jij de activiteiten doet die je leuk vindt, hebben we een breed aanbod hieraan. Heb je groene vingers, dan kan je ondersteunen in het tuinonderhoud. Ben je liever creatief bezig, dan kun je allerlei knutselactiviteiten doen. Mooie kunstwerken verkopen we in een eigen winkel. Ben je erg gastvrij en vind je het fijn om mensen te helpen? Dan kan je als gastheer of -vrouw aan de slag of ondersteunen in het kantoor of een restaurant. Bij alle activiteiten kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Je kunt daardoor zelf kiezen wat jij het liefste doet.

Dagbesteding van Philadelphia in Doetinchem

We vinden het belangrijk om jouw talenten en ontwikkeling centraal te stellen bij de dagbesteding nabij Doetinchem. Daarom willen we jou graag goed leren kennen. Wat wil je graag nog leren en wat zijn jouw talenten? Met jou en jouw familie gaan we daar regelmatig over in gesprek. Lijkt dagbesteding nabij Doetinchem jou fijn? Het is begrijpelijk dat je dan een aantal vragen hebt. Ons cliëntbureau beantwoordt deze vragen graag voor je. Neem gerust contact met hen op.