Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bakkerij Hengelo

Bakkerij Hengelo

Bakkerij Hengelo is een werk- en dagbestedingslocatie in Hengelo (GLD). Een echte bakkerij waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt en licht verstandelijke beperking (LVB), verstandelijke beperking (VB). We bakken verschillende soorten brood en banket en verkopen deze in ons winkel. Ook kunnen klanten een bestelling plaatsen en ophalen. Dus als je van bakken houdt dan is Bakkerij Hengelo een leuke werkplek voor jou.

Wat kun je zoal doen op de dagbesteding?

Je kunt op vier verschillende plekken in de bakkerij werken:

  • In de broodbakkerij waar je allemaal verschillende broden en broodjes maakt
  • In de winkel waar je de klanten helpt, eventueel advies geeft en zorgt voor de betalingen
  • In de banketbakkerij waar je taarten, chocolade en koekjes maakt
  • In de civiele dienst, waar je allerlei klusjes doet in de bakkerij, ervoor zorgt dat iedereen fijn kan werken en helpt bij het schoonmaken

In de bakkerij is het altijd gezellig. Het team bestaat uit medewerkers, deelnemers en vrijwilligers. Iedereen is tussen de 18 en 70 jaar. Je krijgt hier alle ruimte om je talenten te ontdekken en te leren en groeien. Het is ook mogelijk dat we je begeleiden bij het doorstromen naar regulier werk. De begeleiders helpen je waar nodig is en hebben allemaal veel ervaring in het werken bij een brood- en banketbakkerij.

De voorbereidingen verzorgen we een dag eerder, waardoor de werkdag om 8 uur begint en niet, zoals bij andere bakkers, om 4 uur ’s ochtends. Lijkt het je leuk om onderdeel van ons team te zijn en te werken aan je toekomst? Kom dan eens langs.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina