Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Den Haag

Plezier maken en vaardigheden ontwikkelen doe je bij dagbesteding Den Haag. Lees hier meer over de vormen van dagbesteding in Den Haag.

Neem contact op

Dagbesteding Den Haag

Wil je graag jouw talenten ontdekken en op jouw eigen tempo aan de slag gaan met activiteiten? Dan is dagbesteding Den Haag echt iets voor jou. Je doet activiteiten die bij jou passen en leert gaandeweg wat jij het leukst vindt om te doen. Het is een vertrouwde, veilige plek waar je allerlei vaardigheden kunt ontwikkelen. Dagbesteding Den Haag wordt in verschillende vormen en op meerdere locaties geboden. Samen onderzoeken we welke vorm en locatie het beste bij jou past.

Dagbesteding bij Philadelphia

Er zijn meerdere dagbestedingslocaties in Den Haag en de omgeving van de stad. Het zijn locaties die speciaal zijn ingericht voor dagbesteding, ontmoetingsplekken waar ook dagbesteding geboden wordt en woonlocaties waar de bewoners ook dagbesteding krijgen. Je kunt er allerlei leuke activiteiten doen, leer/werktrajecten volgen en werkervaring opdoen.

Je kunt er meewerken in een restaurant, bij het stadhuis, in een vergaderlocatie of zelfs bij de politie. Er wordt geschilderd, geknutseld en samen gekookt. Bij Villa Anders kan je producten maken, bewegen op muziek en op excursie gaan. Tot slot kan je bij Kinderboerderij Wassenaar voor de dieren zorgen, in het restaurant werken en alles netjes schoonmaken. Alle locaties van dagbesteding in Den Haag kunnen jouw hulp goed gebruiken en zijn altijd op zoek naar talenten.

Dagbesteding van Philadelphia in Den Haag

We vinden het van belang dat we de dagbesteding in Den Haag vormgeven op basis van jouw talenten en ontwikkeling. We gaan dan ook in nauw overleg met jou en jouw familie om te kijken wat de beste dagbesteding is voor jou. Ben je nieuwsgierig geworden naar dagbesteding in Den Haag bij Philadelphia? Ons cliëntbureau praat er graag met je over verder. Neem gerust contact op!