Villa Anders is een werk- en dagbestedingslocatie in Wateringen. Je kunt hier terecht wanneer je een lichte of matige verstandelijke beperking (LVB) hebt.

Bij Villa Anders kun je verschillende activiteiten ondernemen. Wij kijken naar jouw talenten. Wat vind je leuk, wat kun je al en wat wil je nog graag leren? Daarna zoeken we werkzaamheden die echt bij jou passen. Je werkt in je eigen tempo en binnen jouw mogelijkheden.

Leren en werken bij werk- en dagbestedingslocatie Villa Anders

Producten maken

Wij maken verschillende producten die verkocht worden in de kringloopwinkel in de buurt. Bijvoorbeeld: geboortekransen, onderzetters en vogeltaarten. Handwerk activiteiten zijn ook mogelijk en we smelten ouden kaarsen om en maken daar weer nieuwe unieke kaarsen van.

Bewegen en muziek

Twee keer in de week gaan we lekker bewegen. Dan komt er een fysiotherapeut en maken we samen de spieren los. We doen allerlei oefeningen zodat we fit blijven. Muziek maken is ook iets wat we graag doen bij Villa Anders. De muziekschool komt bij ons langs met instrumenten.

Op excursie gaan

Regelmatig gaan we ‘op excursie’. We kijken dan bij bedrijven of organisaties. Bijvoorbeeld in een tuincentrum, een bakkerij en bij de kringloopwinkel. Soms bakken we pannenkoeken voor de medewerkers van een bedrijf en krijgen wij daar iets voor terug. Zoals plantjes of verf. Een heitje voor een karweitje noemen we dat. Als het mooi weer is maken we een lekkere strandwandeling of genieten we in onze eigen mooie tuin.

Er is dus genoeg te doen bij Villa Anders. Wil je een keer komen kijken of dit een leuke werkplek is voor jou? Dan ben je altijd welkom!

Villa Anders

Werk en dagbesteding
Willem III Straat 19
2291 TL WATERINGEN
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat