Villa Anders is een werk- en dagbestedingslocatie in Wateringen. Bij ons kan je wonen met een ernstige meervoudige beperking (EMB). Onze bewoners zijn voornamelijk mensen met een lang werkverleden die een prettige daginvulling zoeken.

Dagbesteding bij Villa Anders

Bij ons kan je creatieve activiteiten doen, we bieden workshops aan en hebben een aantal keer per jaar een bingo. Ook hebben we de Tovertafel waar je spellen op kan spelen.

Kennis in huis

Bij Villa Anders hebben we veel kennis over de problematiek van het ouder worden bij de bezoekers. Zo helpen we met de lichamelijke verzorging. We hebben ook kennis op het gebied van autisme, dementie, een auditieve of visuele beperking, mensen met epilepsie en psychische of psychiatrische problematiek.

We liggen centraal in een woonwijk. De sfeer is rustig, huiselijk en het is ruim opgezet.

Villa Anders

Werk en dagbesteding
Willem III Straat 19
2291 TL WATERINGEN
asdas

Doelgroep

Je kunt genieten van kleine alledaagse dingen. We besteden veel aandacht aan communicatie. Om zo goed als mogelijk te weten te komen wat jij wilt en waarom je dat wilt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.