Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wassenaar

Kinderboerderij Wassenaar

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Epilepsie, NAH, psychische problematiek, psychatrische problematiek

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Boerderij, Zorgboerderij, Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk, Dierenverblijf, Lunchroom

Woonvorm

Werk en dagbesteding

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Bij zorg- en kinderboerderij Wassenaar bieden wij werk en dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Bij de kinderboerderij doen wij verschillende werkzaamheden. We werken hard, maar hebben ook veel plezier met elkaar. We dagen je uit om je talenten te ontdekken. Zo zelfstandig mogelijk te werken. En stimuleren je in jouw ontwikkeling.

Kinderboerderij in Wassenaar

Je kunt bij ons aan de slag op de boerderij. Daar kun je werken in de dierverzorging. Er zijn onder andere paarden, geiten, schapen, pluimvee en knaagdieren. We zorgen dat ze eten krijgen, dat hun hokken schoon zijn en dat ze netjes verzorgd zijn. Bijvoorbeeld door het borstelen van de paarden. Daarnaast zijn er ook regelmatig klussen te doen zoals een hek of deur van een hok repareren.

Het restaurant

Op het terrein is ook een restaurant waar bezoekers iets kunnen eten en drinken. Als je het leuk vindt, kun je daar aan het werk. Je ontvangt dan gasten, helpt in de keuken met kleine lunchgerechten klaarmaken en afwassen. Daarnaast kun je helpen in de bediening met koffie en thee schenken, bestellingen serveren en afrekenen. Natuurlijk zorgen we ook dat alles netjes schoon en afgeruimd is in het restaurant.

Stages

Zoek je een stageplek vanuit het praktijkonderwijs of een VSO schoolplek, ook dan kun je bij ons terecht.

Om bij de kinderboerderij Wassenaar te werken heb je een indicatie dagbesteding nodig. Of een beschikking vanuit de gemeente.

Adres
Rodenburglaan 80
2241 WT Wassenaar

Talenten ontdekken

Wat vind je leuk, wat kun je al en wat wil je nog graag leren? Daarna maken we een plan en zoeken we werkzaamheden die echt bij jou passen. Zo kun jij je talenten verder ontwikkelen. Heb je zelf ideeën voor werkzaamheden die je graag wilt doen? Ook dan bespreken we die samen en kijken wat er mogelijk is. Je werkt in je eigen tempo en binnen jouw mogelijkheden. Als het nodig is, is er begeleiding om je te ondersteunen.

"Wij kijken samen met jou naar jouw talenten"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons