Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wateringen

Villa Anders

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Villa Anders is een werk- en dagbestedingslocatie in Wateringen. Je kunt hier terecht wanneer je een lichte of matige verstandelijke beperking (LVB) hebt.

Bij Villa Anders kun je verschillende activiteiten ondernemen. Wij kijken naar jouw talenten. Wat vind je leuk, wat kun je al en wat wil je nog graag leren? Daarna zoeken we werkzaamheden die echt bij jou passen. Je werkt in je eigen tempo en binnen jouw mogelijkheden.

Leren en werken bij werk- en dagbestedingslocatie Villa Anders

Producten maken

Wij maken verschillende producten die verkocht worden in de kringloopwinkel in de buurt. Bijvoorbeeld: geboortekransen, onderzetters en vogeltaarten. Handwerk activiteiten zijn ook mogelijk en we smelten ouden kaarsen om en maken daar weer nieuwe unieke kaarsen van.

Bewegen en muziek

Twee keer in de week gaan we lekker bewegen. Dan komt er een fysiotherapeut en maken we samen de spieren los. We doen allerlei oefeningen zodat we fit blijven. Muziek maken is ook iets wat we graag doen bij Villa Anders. De muziekschool komt bij ons langs met instrumenten.

Adres
Willem III Straat 19
2291 TL Wateringen

Op excursie gaan

Regelmatig gaan we ‘op excursie’. We kijken dan bij bedrijven of organisaties. Bijvoorbeeld in een tuincentrum, een bakkerij en bij de kringloopwinkel. Soms bakken we pannenkoeken voor de medewerkers van een bedrijf en krijgen wij daar iets voor terug. Zoals plantjes of verf. Een heitje voor een karweitje noemen we dat. Als het mooi weer is maken we een lekkere strandwandeling of genieten we in onze eigen mooie tuin. Er is dus genoeg te doen bij Villa Anders. 

"Wil je een keer komen kijken of dit een leuke werkplek is voor jou? Dan ben je altijd welkom!"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons