Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Zeewolde

Ben jij op zoek naar een fijne plek voor begeleid wonen in Zeewolde? Op de woonlocaties van Philadelphia staan onze professionele begeleiders voor je klaar.

Contact

Begeleid wonen Zeewolde

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij het leven kunt leiden dat je wilt leiden. Daarom hebben we verschillende locaties voor begeleid wonen verspreid over Nederland. Zo ook in Zeewolde en omgeving. Hier kun je zo zelfstandig mogelijk wonen. Mét de individuele begeleiding die jij daarbij nodig hebt.

Wil jij graag zelfstandig wonen? Maar heb je bij sommige activiteiten wat hulp nodig? Dan is begeleid wonen bij Philadelphia iets voor jou. Op onze woonlocaties bepalen we welke individuele begeleiding jij in je dagelijkse leven nodig hebt. Bijvoorbeeld bij het koken, schoonmaken of boodschappen doen. Ook helpen we je bij je ontwikkeling. Misschien wil je wel een nieuwe sport of hobby uitproberen. Of op zoek naar een leuke locatie voor werken en leren in de buurt.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Om zo veel mogelijk je eigen leven te kunnen leiden, krijg je als je kiest voor begeleid wonen bij Philadelphia een eigen kamer of appartement. Dit is jouw plek, die je helemaal naar jouw smaak kunt inrichten. Daarnaast hebben onze locaties voor begeleid wonen in Zeewolde en omgeving een gemeenschappelijke woonkamer. Hier kun je je medebewoners ontmoeten. Voor een kop koffie, om samen te eten of een spelletje te spelen. Natuurlijk is dit niet verplicht. Je zoekt je medebewoners alleen op als jij daar zin in hebt.

Beschermd wonen Zeewolde

Vind jij het belangrijk om vlakbij het centrum van Zeewolde te wonen? Of lijkt de omgeving van Zeewolde je ook leuk en wil je bijvoorbeeld liever op zoek naar een woonlocatie in Harderwijk? In de locatiegids op onze website vind je al onze locaties voor begeleid wonen in Zeewolde en omgeving. Inclusief foto’s en meer informatie. Zodat jij de locatie vindt die het beste bij jou en jouw woonwensen past.