Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Utrecht

Ben jij op zoek naar een locatie voor begeleid wonen in Utrecht? Philadelphia heeft verschillende woonlocaties bij jou in de buurt. Lees verder en ontdek meer.

Contact

Begeleid wonen Utrecht

Ben jij op zoek naar een fijne locatie voor begeleid wonen in Utrecht? Of wil je liever begeleid wonen op een rustige plek in de buurt? Dan zijn de woonlocaties van Philadelphia iets voor jou. Bij Philadelphia krijg je alle ruimte om zelfstandig te wonen. Met de professionele hulp die voor jou nodig is.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt. Of je nu jongvolwassen bent of al wat meer op leeftijd. Woon je graag in de stad? Kies dan voor een van onze woonlocaties in de buurt van het bruisende centrum van Utrecht. Heb je meer behoefte aan rust? Dan zijn onze woonlocaties in de omgeving van Utrecht misschien meer iets voor jou. In onze locatiegids vind je een overzicht van al onze locaties.

Beschermd wonen Utrecht

Kies je voor wonen bij Philadelphia? Dan krijg je een eigen kamer, studio of appartement. Onze woonlocaties in Utrecht en omgeving hebben ook een gezamenlijke woonkamer. Hier worden soms activiteiten georganiseerd. En kun je je huisgenoten ontmoeten. Bijvoorbeeld om samen te koken en eten. Of gewoon voor een praatje en een kop koffie of thee.