Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Utrecht

Zuylendael

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Zuylendael is een woonlocatie in Utrecht. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Zuylendael is een mooi en modern gebouw aan de rand van de stad Utrecht.

Wonen bij Zuylendael

We wonen bij Zuylendael met twaalf mensen. Ieder heeft een eigen woonkamer, slaapkamer, douche en keukenblok. Er zijn ook twee gemeenschappelijke huiskamers. Er wonen veel verschillende mensen op Zuylendael. Iedereen krijgt de ondersteuning die hij vraagt en nodig heeft.

Ondersteuning in eigen appartement

Ondersteuning kun je in je eigen appartement krijgen, maar je kunt ook de gezelligheid van de gemeenschappelijke huiskamers opzoeken. Hier wordt gezamenlijk gekookt en gegeten. Ook is er regelmatig een gezellige avond met spelletjes of film kijken.

Adres
Daalseweg 187d
3555 ST UtrechtLekker in de tuin

Als het mooi weer is, kun je ons vaak in de gemeenschappelijke tuin vinden. Zuylendael is een locatie met veel mogelijkheden, waar van alles georganiseerd wordt voor en met de bewoners. Met de bus of op de fiets ben je zo in het centrum, maar ook op loopafstand is een winkelcentrum te vinden.

Als je in de stad Utrecht wilt wonen in een gezellige en actieve woning, dan is Zuylendael misschien wel de plek voor jou.

"We hebben twee gezellige gedeelde woonkamers"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons