Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zuylendael

Zuylendael

Zuylendael is een woonlocatie in Utrecht. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Zuylendael is een mooi en modern gebouw aan de rand van de stad Utrecht.

Wonen bij Zuylendael

We wonen bij Zuylendael met twaalf mensen. Ieder heeft een eigen woonkamer, slaapkamer, douche en keukenblok. Er zijn ook twee gemeenschappelijke huiskamers. Er wonen veel verschillende mensen op Zuylendael. Iedereen krijgt de ondersteuning die hij vraagt en nodig heeft.

Ondersteuning in eigen appartement

Ondersteuning kun je in je eigen appartement krijgen, maar je kunt ook de gezelligheid van de gemeenschappelijke huiskamers opzoeken. Hier wordt gezamenlijk gekookt en gegeten. Ook is er regelmatig een gezellige avond met spelletjes of film kijken.

Lekker in de tuin

Als het mooi weer is, kun je ons vaak in de gemeenschappelijke tuin vinden. Zuylendael is een locatie met veel mogelijkheden, waar van alles georganiseerd wordt voor en met de bewoners. Met de bus of op de fiets ben je zo in het centrum, maar ook op loopafstand is een winkelcentrum te vinden.

Als je in de stad Utrecht wilt wonen in een gezellige en actieve woning, dan is Zuylendael misschien wel de plek voor jou.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina